MAXIMÁLNÍ PÉČE A POROZUMĚNÍ

-už po 1. sezení se Vám výrazně uleví, zjistíte konkrétní návody na řešení Vašich problémů
-celostní terapie postavená na míře pracovního úsilí klienta
-zvládnutí i zdánlivě neřešitelných, nejtěžších problémů
-pomůžeme Vám získat podstatně větší obratnost v řešení konkrétních situací
-využití potenciálů osobnosti klienta k jeho lepšímu zvládání života, pracovních problémů, úspěšnosti, ve vztazích s lidmi, sebeprosazení
-kouč, life-coaching
-u nás se můžete spolehnout na plné pochopení a vlídné zacházení

Blíže o mně:

Praha 4 - Chodov, Opatovská 1736, Praha 149 00

Viktor Řežábek
ANALYS - Mgr. Viktor Řežábek

Praha 10 - Hostivař, Weilova 2, Praha 110 00

• Já navštěvuji pana Mgr. Řežábka již 4 roky a získal jsem v něm, nejen odborníka na mé problémy , ale dovoluji si tvrdit, že jsem v něm získal blízkého člověka , kterému mohu svěřit své problémy, neboť je empatický má bohaté zkušenosti a potřebný nadhled.Mám v něm přítele v záloze, pro dobu , kdy budu mít problémy se kterými bych se jinak neměl komu svěřit. Takže nemusím již nic dalšího psát a přeji mnoho zdraví v jeho nelehké činnosti. Jan Doležálek

• Mgr. Řežábek je odborník na svém místě, velmi mi pomohl. Velmi přátelský a diskrétní přístup. Doporučuji k osobní návštěvě.

• Po mnohých rokoch osobnej skúsenosti a obrovskej spokojnosti, môžem služby pána Mgr. Viktora Řežábka, len a len doporučiť !

• Pan Mgr. Viktor Řežábek je jednoduše řečeno kouzelník, který umí čarovat! Jsem velmi rád, že jsem se s ním mohl poznat. Setkání s ním doporučuji každému, kdo chce v životě něčeho dosáhnout - je to ten nejlepší psycholog, kterého si můžete přát a který Vám může pomoci v každé situaci!

• Velmi doporučuju úžasného Viktora Řežábka tomu, kdo je ve svém životě s něčím nebo s někým nespokojený, tomu, kdo má pocit, že si moc nerozumí se svou rodinou, s lidmi v zaměstnání a rád by to změnil. Pokud Vám nechybí trocha pracovitosti, věřím, že brzy budete věnovat svoji pozornost a svoje myšlení jen "důležitým" událostem, lidem, ... Chci poděkovat panu Řežábkovi za konkrétní pomoc v obtížných životních situacích!

• Velmi moudrý, empatický člověk.Již po několika setkání došlo k velkému zlepšení mých obtíží a získal jsem větší chuť do života.

• Skvělý člověk, nejlepší psycholog. Velmi KONKRÉTNÍ rady, kterých se mi dostalo, jsou k nezaplacení. Opravdu každému mohu pana Řežábka vřele doporučit.

• Opravdu nejlepší psychoterapeut Pomůže s jakýmkoli problémem a tu změnu pocítíte už po prvním sezení s ním. Doporučuji si vzít s sebou tužku a papír, ať Vám žádné z jeho mouder neunikne! Jestli mohu někho opravdu s klidným svědomím doporučit, je to tento člověk.

• doporučujem !!!

• Velmi vstřícný a schopný psycholog. Hodně mi pomohl.