Petr Klement
KDDL VFN a 1.LF UK

Ke Karlovu 2, Praha 2, Praha 121 09

Na kliniku jezdime uz 22 let se synem. V životě jsem nepotkala tak citlivého, empatickeho a profesionálního lékaře, jako je Mudr Klement, který nás měl v péči 18 let. Je to člověk s velkým srdcem a my měli velké štěstí, že se o nás staral právě ON. Veliká škoda, že takových není vic, moc mu za vše děkujeme a přejeme jen to nej

• KDDL VFN a 1.LF UK Jiný  •

• Troufam si s klidem rici, ze pan Dr. Klement je nejlepsi neurolog a neonatolog na svete. Pana Dr. jsme poznali na odd. JIRP, kam nam hned po porodu z jine nemocnice prevezli maleho. I kdyz uz to budou 4roky (1.1.2014), nepoznala jsem dosud kvalifikovanejsiho Dr., ale take lepsiho cloveka ve zdravotnictvi vubec a ze jsme s malym tech Dr. v prvnim roce zivota zazili opravdu mnoho. Dodnes na pana Dr. casto s diky vzpominame a nikdy mu nemuzeme prestat byt dostatecne vdecni. Opravdu nikdo se k nam tehdy nechoval lepe. Pan Dr. je skutecne MISTREM sveho oboru a zaroven tak vrelym, milym clovekem, ze se to dnes nevidi siroko daleko. On nam daval nejvetsi nadeji, ale take silu, ktere nam ke konci 5. tydne, straveneho u inkubatoru, uz take dochazela. Patri Vam nase velke podekovani, pane doktore. S pranim pevneho zdravi, nejen pracovnich uspechu a vseho dobreho do dalsich let Kristyna, Pavel a Vojtisek.

• Jsme sledovaný u pana doktora Klementa od narození a jsem velice vděčná za jeho odbornou práce jako nejlepšího neurologa a taky příjemného, srdečného člověka. Děkujeme za pomoc nášemu synu a přejeme nejlepší. Rodina Voroninovych

• Naprosto skvělý lékař!Profesionál.Lidský přístup,otevřené srdce,porozumění,pochopení.Spoustu rad,doporučení.Jsme velmi rádi,že naše dcerka měla tolik štěstí a dostala se do rukou právě takovému lékaři.Není to pro nás jen lékař-je to člen rodiny.Moc děkuji za vše!!!!Není slov,ani písmen co by vyjádřily pocity i díky,které mě jako maminku zahrnují,když na p.Dr Klementa pomyslím.

• Pan doktor Klement ja naprostá jednička. Nelze než souhlasit.

• H

Dobrý den. DEKUJI MNOHOKRAT ZA ZACHRANU ZIVOTA A ZDRAVI DCERY CELEMU TYMU NEMOCNICE KE KARLOVU A ZA NASLEDNOU PÉČI ZEJMENA PANU DOKTORU KLEMENTOVI!!! Je až neuvěřitelné,že takový člověk vůbec existuje!!! Je to nejlepší PAN DOKTOR,kterého nám sneslo snad samo nebe. Ještě jednou velké díky... Kama,Oldřich a Viktorka Hlidkovi

• Pan doktor je naprosto neuvěřitelný!! Milý, laskavý, empatický, pečlivý, navíc skvěle odborně fundovaný, nic nepodceňuje a pěkně v klidu vše vysvětlí a na všechny otázky odpoví.
    Synek k němu chodí kvůli migrénám, to on u něj zachytil vysoký k. tlak. Díky němu byl synek odeslán na nefrologii, kde mu zjistili VVV ledviny - na operaci půjde do 3 měs. Kdyby se na to nepřišlo, velice pravděpodobně by o ledvinu za nějakou dobu přišel.

Ne, že bych se dosud setkávala jen s nepříjemnými dětskými specialisty, ale on je prostě o několik tříd nad všemi. A navíc mluví jak s dětmi, tak s rodiči, není mu za těžko vše vysvětlit a rodiče uklidnit.
    Když jsme u něj poprvé byli, byla jsem v lehkém transu ještě pár hodin - přišlo mi, že jsem se ocitla v úplně jiném světě!
    Děkuji, PANE DOKTORE!

• Velmi dobry,doporucuji

• Nejpečlivější a nejlepší PAN doktor, s jakým jsem se kdy potkala. Profesionál každým coulem, nic nezanedbá, s dětmi to umí, s rodiči mluví.... kéž by bylo takových více!

• MUDr. Klement je velice pečlivý dětský neurolog. Má moc hezký přístup k dětem i k rodičům, vždy vše podrobně vysvětlí a snaží se pomoci s hledáním různých rehabilitačních programů nebo možností. Pracuje na sobě, dále se vzdělává.