Zenklova 340/22, Praha 180 00
Hloubětínská 3/13, Praha 19800
E
Eva Svobodová
Doc. MUDr. Otčenáček mně překvapil svým velmi milým přístupem a po důkladném vyšetření mně podrobně a srozumitelně vysvětlil můj problém. Díky němu jsem unikla zbytečné operaci, která by můj problém nevyřešila, ale mohla by jej i zhoršit. Jsem mu velmi vděčná a vřele jej všem ženám doporučuji.
Kristýna B.
Rozhodně nedoporučuji na plastickou operaci,pokud chcete vyhodit peníze a zákrok se nepovede!
Adéla Adámková
Pan docent byl při vyšetření velmi ochotný, vstřícný, empatický a upřímný. Ocenila jsem jeho přístup a snahu pomoci. V průběhu vyšetření mi vše ukazoval a vysvětloval.
M.P.
Pan doktor působí klidným dojmem, čímž positiva končí. Po jeho zákroku jsem již několikátý měsíc v bolestech a mám problémy, které neumí vyřešit.
Marlene
U Dr Ootčenáška jsem podstoupila Labioplastiku. On i sestřička byli velmi vstřícní, milý, a komunikativní. Celý proces byl profesionální v příjemné atmosféře s maximálním ohledem na můj komfort. 10/10.
PS
Pan doktor na mne působil velmi uklidňujícím a sympatickým dojmem, takže jsem z návštěvy měla opravdu dobrý pocit, i když jsem se dlouho odhodlávala se objednat. Vyšetření proběhlo citlivě, bezbolestně,vůbec jsem se necítila nekomfortně, vše mi vysvětlil, měla jsem pocit že opravdu naslouchá mým problémům a věřím, že doporučení, které mi dal, povede k vyřešení mých dlouhodobých problémů. Jsem moc ráda, že jsem se objednala právě k němu a mohu jen doporučit.
L.S.
V květnu tohoto roku jsem u pana doktora podstoupila labioplastiku. Názor píši až nyní s odstupem času. Mohu jen napsat, že jsem s výsledkem spokojená a jen lituji toho, že jsem se neodhodlala k zákroku dříve.
Celkově vše probíhalo v přátelské atmosféře, zákrok sám o sobě byl rychlý, nebolestivý, při zvolené hudbě Linkin Park :D Trval cca hodinu. Po zákroku chvíli ležíte vedle na pokoji a pan doktor udělá před propuštěním kontrolu. První den jsou nutné léky proti bolesti a je to opravdu cítit, ale nic co nejde vydržet. Do práce jsem šla třetí den od zákroku (kancelářská práce, trochu nepohodlné sezení, podkládala jsem si nohy, a dalo se ). Dodržovala jsem doporučené postupy (hygiena, chlazení..), omezí fyzické aktivity. Průběh hojení probíhal přesně jak mi bylo sděleno a jak jsem se dočetla na internetu.
Panu doktorovi a sestřičkám děkuji a kdo ženy váháte se zákrokem, neváhejte :)• G-Innova • Jiný •
E
E.V.
Ráda bych zde sdílela svůj názor a zkušenosti s labioplastikou, kterou jsem podstoupila u pana doktora Otčenáška. O tomto zákroku jsem uvažovala dlouho a pak jsem se prostě rozhodla a šla do toho. Teď mě mrzí, že jsem to neudělala už dřív. Podstoupila jsem u pana doktora placenou konzultaci, ze které jsem odcházela více než spokojená. Dostala jsem všechny potřebné informace a uklidnění. Všechen stres byl pryč a já odcházela s termínem na zákrok, který byl cca měsíc od konzultace. Samotný zákrok proběhl v naprosto skvělém, klidné a přátelském prostředí. Byl celkem bezbolestný a nějak jsem rozhodně netrpěla. Byla jsem překvapena, jak dobře zákrok snáším. Nyní jsem měsíc po labioplastice a jsem velice spokojena s výsledkem. Pana doktora a jeho tým skvělých sester mohu jen doporučit. Pokud nějaká z vám žen váhá, určitě se zákroku nebojte - stojí za to. Děkuji Eva
T
T.B.
Rozhodně nedoporučuji doktora Otčenaška, nebyla jsem vůbec spokojena s výsledkem chirurgického zákroku. Místo omlouvy a vracení peněz- překonává že ten výsledek ne mohl slíbit. Špatná komunikace, žádná domluva.
Zdravotnická dokumentace se vede bez fotozáznamu, jen rysunky na papíru.• G-Innova • Jiný •
U
U l
U pana doktora byla na zákroku labioplastika před 6mi měsíci ,obtížná rehabilitace a výsledek není dobrý.Onějakém uspokojení z mě strany nemůže být ani řeč,ze to je nejhorší věc,kterou jsem mohla myslet,a dostat velku únavu.Pan doktor moc příjemné,sestřičky taky,operacija bez bolesti,mne to nepovedlo
• GynCentrum Praha • Jiný •