GynCentrum Praha
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (37)
Pavla Protivova
U pana doktora jsem byla na operaci v centru Iscare. Skvělý, milý a profesionální lékař, kterého mohu jen vřele doporučit.
Hana Komárková
15. dubna 2024 jsem byla operována panem primářem MUDr. Danielem Strupplem.
Je to moc příjemný člověk, v jeho ordinaci se člověk cítí v bezpečí, vše dopodrobna vysvětlí, je prostě ve svém oboru jednička s hvězdičkou.
Jitka Hudcová
Jedním slovem - skvělý lékař- odborník a milý člověk.
Jana Č.
Děkuji panu doktoru Mullerovi za to,že mi jako první lékař po mých letech snažení o miminko řekl,uděláme vše abyste miminko měla! Dal mi ihned termín na laparoskopii,abych byla připravena na další pokus ivf.I když se nemocničního prostředí velmi obávám,pan doktor na mě vždy dokázal nějak přehodit klid a pozitivní myšlení,naprosto sem mu věřila a mohu pana doktora jen doporučit.Celou kliniku ISCARE na Českomoravské.
BB
Pan doktor je bohužel velmi arogantní. Místo normálního vysvětlení, že mám problém řešit jinde, mě pan doktor začal rovnou urážet.
K. P.
Pani doktorce chodím 4 rokem , je velmi mila ochotna a a vzdy mi nadstandatne vyřesí jakokoliv zdravotní problem vcetne me dcery, narozdíl od predchozích lekařů. Mohu jen doporučit !!! .
Аnna
Pokud se po rozhovoru s lékařem necítíte lépe, pak je to kdokoli jiný než lékař. Škodolibě nepříjemný člověk v komunikaci se snaží pacienta ponížit, nedoporučuji.
Pavla Schusterová
Ráda bych připojila svou velmi dobrou zkušenost s panem doktorem Pavlem Müllerem a klinikou GynCentrum Praha v budově ISCARE v Libni. Na konci února jsem podstoupila u pana doktora operativní zákrok-hysterektomii. Pan doktor Müller je velmi vstřícný, věcný, vše vysvětlí pochopitelně i laikovi. Jeho vlídný, klidný a pohodový přístup mne ohromně uklidnil, a co hodnotím jako velké plus – mluvil na mne i na sále, než jsem usnula i na JIP, když jsem už nespala. Je radost se setkat s lékařem, který své povolání vykonává se zájmem a rád, a dvojnásobná radost, když jste jeho pacient.
Také prostředí na klinice GynCentrum bylo skvělé, jako v hotelu. Sestřičky i lékaři, všichni byli vstřícní a velmi milí. Takovou péči bych přála všem pacientům.
Veronika Michaličková
Chodila jsem k panu doktorovi ještě v gyncentrum, skvělý doktor. Napomocny, empaticky, jako jediný hned nasadil léčbu která fungovala a během chvíle jsem byla fit.vzdycky se snaží pomoct
U l
U pana doktora byla na zákroku labioplastika před 6mi měsíci ,obtížná rehabilitace a výsledek není dobrý.Onějakém uspokojení z mě strany nemůže být ani řeč,ze to je nejhorší věc,kterou jsem mohla myslet,a dostat velku únavu.Pan doktor moc příjemné,sestřičky taky,operacija bez bolesti,mne to nepovedlo