Michal Koucký
Gynekologicko-porodnická klinika VFN a 1.LF UK

Apolinářská 18, Praha

Rádi bychom poděkovali panu doc. Michalu Kouckému za jeho vynikající péči, podporu a lidský přístup.
    Naše cesta k miminku nebyla jednoduchá, ale díky jeho profesionalitě, trpělivosti a pochopení jsme ji zvládli a dnes jsme šťastnými rodiči našeho syna.

Pan doktor Koucký je lékař, který si vždy najde čas vše vysvětlit, povzbudit a dodat klid i v těžkých chvílích.
    Jsme mu z celého srdce vděční a kliniku můžeme jen doporučit – skvělý přístup, odbornost a empatie.

• A

Maximální spokojenost, velmi empatický přístup, při každé kontrole mne dokázal uklidnit a vrátit do pohody, že vše je v pořádku. Porod samotný rychlý a bezproblémový.

• B

TOP lékař.
    Skoro celé těhotenství jsem chodila do jeho rizikové poradny - na návštěvy k panu doktorovi jsem se vždy těšila.
    Rozhodně TOP lékař . Díky jeho péči a navrženým postupům léčby mám krásného syna Michala 8.7.2023.
    Tímto děkuji panu doktorovi a celému týmu Apolinář.

• S

Nejlepší pan doktor pod sluncem. Vše vysvětlí, poradí a uklidní. Péče skvělá, pan doktor nikdy nic nezanedbá... Moc děkuji za vše...

• H

Skvělý lékař, profesionální a zároveň lidský. Chodila jsem k němu do rizikové poradny s jednovaječnými dvojčátky. Hodně pomohl, ať už jako psychická podpora, tak svými cennými radami. Nikdy jsem ho neviděla se špatnou náladou, i když byl velmi zaneprázděn. Nakonec bohužel nebyl u porodu kvůli dovolené, ale na pana doktora budu vzpomínat v tom nejlepším.

• Gynekologicko-porodnická klinika VFN a 1.LF UK  •

• Nejlepsi porodnik, velky odbornik na svem miste. Jedna s Vami velmi citlive, lidsky a otevrene a pritom pokorny profesional, ktery dokaze az nemozne.

• Gynekologicko-porodnická klinika VFN a 1.LF UK asistovaný porod, dvojcata  •

• Pan doktor Koucky je vynikajici odbornik s empatickym pristupem k jednotlivym pacientkam, vse vzdy vysvetli, poradi a uklidni. Jsem mu za mnohe vdecna. Vice takovych lekaru.
    Dekuji Zaneta V.

• Pan doktor Koucký je fantastický porodník s velmi empatickým přístupem. Velmi pečlivý,vše do detailu vysvětlí a především odborník na pravém místě.

• Pan MUDr. Koucký má opravdu úžasný přístup - umí být lidský, vše v klidu vysvětlit, přitom 100% profík. Díky němu máme dvě krásné holčičky a i když byl porod hektický, vše díky němu proběhlo na 1! Rozhodně můžeme doporučit.

• Na rizikovém oddělení u Apolináře jsem strávila pod panem doktorem Kouckým 5 týdnů (2013) a jsem přesvědčená, že právě díky němu, dnes máme doma krásnou holčičku. Jedná se o vynikajícího profesionála s lidským přístupem a schopností empatie, jehož přístup na míle převyšuje ostatní personál a lékaře. Což je trochu škoda. Přála bych českému zdravotnictví co nejvíce takových profíků!!! Pro mě naprostá špička.