Budínova 67/2, Praha 180-00
Kollárova 22/2070, Svitavy 56802
Vodičkova 699/30, Praha 11000
Michaela
Návštěva paní doktorky Mojhové předčila očekávání. Z hlediska problémového PMS a menopauzy je opravdu detektivní práce najít v Čechách dobrého lékaře, který problematice rozumí, umí vysvětlit, je empatický a navrhuje vícero řešení s vysvětlením. Navíc velmi oceňuji rychlé odpovědi paní doktorky na zprávy, což není v dnešní době standardem.
Simona Song
Navštívila jsme kliniku Revocare. Paní doktorka má velmi profesionální a lidský přístup, je pečlivá a vše vždy trpělivě vysvětlí. Velmi si vážím její ochoty reagovat na dotazy i mimo pracovní dobu.
Š
Šárka
U paní doktorky jsem byla poprvé a jsem maximálně spokojená. Je empatická, pečlivá a vyšetření probíhá profesionálně a bez stresu. Paní sestřička Jana je skvělá, vstřícná a ochotná. Doporučuji všem, kdo hledá kvalitní gynekologickou péči.
XXX
Navštívila jsem nové gyn. zařízení Revocare - Praha, Revoluční, kde mi nová paní doktorka udělala jen tak mimochodem vag. ultrazvuk, aniž by se dopředu zeptala, jestli ho chci, nebo je potřeba a pak mi byl u sestry naúčtován jako "vyžádaný ultrazvuk na přání pacientky" - 550 Kč, k tomu 150 Kč za zrcátka mi přijde taky přehnané. Byla jsem tam naposled.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana Cimrmanova
Dnes jsem byla u paní doktorky na ultrazvuku a musím říct, že byla úžasná.
Vše mi krásně vysvětlila, na každou mou otázku odpověděla tak, že jsem tomu rozuměla a celkově její přístup byl prostě skvělý.
Moc děkuji a těším se na další spolupráci.
N
Nikola
Chodím k paní doktorce pravidelně na prevencí a provázela mě po celou dobu obou mých těhotenství, porody i poporodní péči. Neměnila bych. A to i přes to, že první porod byl neskutečně náročný.
Váš účet byl odstraněn
Velmi vstřícná lékařka, která naslouchá. Docházím k paní doktorce již několik let a vždy se cítím při vyšetření jako žena důstojně.
• OG Medical Centre s.r.o. • Jiný •
Lenika
Paní dr. Mojhova je skvělá lékařka a působí přímo terapeuticky, když se vám snaží pomocí a podpořit vás. Chodím k ní na gynekologii už roky, při vyšetření je velmi jemná (u jiných dr. mě to bolelo), všechno krásné vysvetli. Snažíme se o miminko, p. Dr. Mě i přes moje nesnaze podporuje a těším se, že až se to povede, budu u ní v péči! Vypadá, jako by z toho sama měla radost, až to bude! Doporučuji!!!
• OG Medical Centre s.r.o. • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Měla jsem pí. Doktorku v rizikové poradně a vždy byla hrozně milá, probrala se mnou vše, na co jsem se ptala a vše mi ochotně vysvětlila. Při obratu, který bolel strašně moc, mě i několikrát uklidňovala. S jejím přístupem jsem byla vždy moc spokojena. (6/2021)
Kateřina Práglová
Pani doktorka mi rodila prvni dcerku pred 2 mesici a uz ted doufam ze druhe ditko pokud se zadari bude rodit taky. Rozhodna, ale empaticka, vzdy vse vysvetli, pomuze, predevsim podpori. Andel v bilem plasti, je skvela.