- Dermatovenerologie
Roentgenova 2/37, Praha 150 30
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Roentgenova 2, Praha 150 00
3 názory
Váš účet byl odstraněn
Pani doktorka je velmi schopna a profesionalni, poradi, doporuci a lecba je vzdy uspesna. Naprosto doporucuji. Simova
Váš účet byl odstraněn
S paní doktorkou jsem moc spokojená, ona i sestra jsou velmi milé, vstřícné a léčba mi pomáhá. S radostí doporučuji všem :)
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je velice šikovná,jemná,příjemná a má cit pro estetickou medicínu.Dělá skvělé výplně,botox a další.Doporučuji,jsem velice spokojená.Šindelářová
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, za 1 den mi prws noc vyskocila vyrazka po celem tele a nejsem si jista z ceho. Jelikoz
za 1 den mi prws noc vyskocila vyrazka po celem tele a nejsem si jista z ceho. Jelikoz mam problem s prsem, dobrala jsem dme 16.2. Augmentin antibiotika. V praci jsem si namazala ruce desinfekci s Aloe Vera - uplne novou a hned druhy den jsem se osypala nejprve na rukou z obou stran a na nahou, i na ploskach. Flicky vypadají obdobne jako koprivka. Zarudle, svedive... Na obliceji, usich, kolenou, obou stehnech, nohach a ploskach, rukou z obou stran.... V případě potřeby dolozim fotografie.
Je mozne, ze by se takhle mohla projevit pozdejsi alergie na Antibiotika?
Moc dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, to co popisujete vypadá na alergickou reakci na antibiotika, je to typická zpožděna reakce. Je potřeba navštívit lékaře , projevy se mohou zhoršit.Celkove se užívají antihistaminika popr se dává injekce s kortikoidem dle stavu. Lucie Jaresova
Red skin syndrom a cold turkey stav - bohužel neumím česky popsat
Vážená paní doktorko, je v CR specialista na syndrom červené kůže po vysazení kortikoidů. Moje snacha od 16 let brala kortikoidy na atopický ekzém, ve svých 35 letech je vysadila. Po vysazení před 8 měsíci, prochází neskutečnými stavy, čímž trpí celá rodina. Můžete mi prosím poradit, kam se obrátit. O tomto syndromu jsem se dočetla jen v zahraničí a nikoliv zde. Děkuji za nasměrování - budu velice vděčna.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
specialista pro tento druh potíží není, ale záleží samozřejmě na typu poškození kůže, pokud převládají roztažené cévky, tak je možné navštívit laserové pracoviště, které mají přístroje k ošetření kůže. Nutné je tedy vyšetření kožním lékařem, který zhodnotí stav, Lucie Jarešová
- Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze