Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

- lidský přístup
    - se smyslem pro humor

Ověřený profil
    Lékař: MUDr. Radko Kříž Jiný

V mojí nelehké situaci jsem se na doporučení jiných pacientek obrátila na p. doktora. Překvapilo mě, že obě vyšetření, která mi prováděli v Nemocnici Na Homolce, zařídil pan doktor sám a čekací doba na vyšetření byla krátká, což nebývá zvykem. Pan doktor má zvláštní trpělivost s pacienty a snahu věc řešit. Vidno, že je to odborník, protože viděl na snímcích z vyšetření to, co předtím jinde nenašli...

Lékař: MUDr. Aleš Pavlů Jiný

Bohužel za mě velice negativní zkušenost, pan doktor arogantní neodpověděl ani na pozdrav. U něj v ordinaci 5 min. A ačkoliv věděl že veškerá léčba je neúčinná, tak arogantně vyslovil já Vás operovat nebudu. Určitě je jako operater vynikající neurochirurg to určitě ano. Ale jako přijímací doktor je arogantní a namyšlený. Jediná hvězda není jemu ale patří sestřičkam v ordinaci Ty jsou milé a ochotné. Takže za mě špatná zkušenost.

G
    Lékař: MUDr. Martin Šafanda Jiný

Skvělý lékař i celé oddělení. Jsem v léčbě již od roku 2017 a hlavně jim mohu poděkovat za to, že mi nedovolili se zhroutit a podpořili mě všemi silami v boji s rakovinou. Vstřícnost, ochota, humor, podpora. Velmi lidští. Mám je moc ráda a moc jim děkuju za všechno!
    Vybavení oddělení nedokážu zhodnotit, ale cokoli k mé léčbě bylo potřeba, bylo k dispozici. Čekání někdy kratší, někdy delší, ale s tím je nutné počítat, každý pacient vyžaduje určitou péči a tu tam jistě dostane prvotřídní.
    Pacienti, co dochází na chemoterapie, mohou parkovat v areálu nemocnice zdarma, což také dost kvituji.

Lékař: Joseph Traboulsi Jiný

Velice příjemný pan doktor s profesionálním přístupem k malému pacientovi (necelé 4 roky). Vřele doporučuji pro pacienta kazdeho věku.

Lékař: MUDr. Aleš Pavlů Jiný

Děkuji panu doktorovi za skvělou operací a přístup.Zarověn děkuji všem lékařům a sestrickach úžasný a skvělý přístup.Moc že srdce děkuji.Simona Hejduková

Lékař: Simona Michálková Jiný

Není mu pacient cizý.
    Za mě super.
    Musíte ji poznat,jinak neoceníte její kvality. Mě osobně pomohla moc a moc.

Lékař: Ivona Paďourová Jiný

MUDr.Paďourová je nejhodnější a nejempatičtější lékař, jakého jsem kdy potkala, a nebylo jich málo. Tam, kde už si jiní lékaři začínali myslet, že si asi vymýšlím, přišla paní doktorka s dalším novým návrhem lečby, která po měsících bolestí konečně zabrala. Jsem ji neskonale vděčná. Skvělá lékařka, úžasný člověk. Děkuji

F
    Lékař: MUDr. Miroslav Kalina Jiný

Lékař křičel na mě a moji maminku, co jsem si to dovolila ji objednat do Prahy, když má trvaly pobyt v Táboře ( zde dlouhou dobu nežije), s velkými bolestmi a slzami v očích chtěla odejít. Nečekala bych takové chování ani od prodavačky, natož vzdělaného lékaře který má ošetřit 70 letou, trpící ženu. Následovalo vyšetření, aby se neřeklo, čekání přes 4 hodiny a upozornění, ze se tam již objednávat nemá.

I
    Lékař: MUDr. Štěpán Černý Jiný

Měl jsem štěstí že se můj případ dostal do rukou takto zkušeného brilantního kardiochirurga jako je doktor Černý. Výměnu chlopně i aorty provedl v jednom kroce přesně podle plánu čistá práce. A teď poslouchejte na pooperačnim jsem byl jen přes noc a pak na JIPce dva dny a nástedně na statdardním pokoji. Celkem 6 dní na Homolce a pak domů.
    To je pečlivá práce sester a ošetřovatelů kteří tady podávají profi výkon.
    Díky všem opravdu ohromná souhra jasná pravidla. Jen doporučuji !!!
    P. Marek

Související vyhledávání