Jana Vávrová
Ordinace PL pro děti a dorost

Xaveriova 52, Praha 150 00

• Š

K paní doktorce jsme chodili s miminkem. Co musím vyzdvihnout je fakt, že paní doktorka nic nezanedbá a dítě posílá na odborná pracoviště, i když možná zbytečně (otázkou je, zda je opravdu tak pečlivá, nebo nejistá a chce "přehodit" zodpovědnost) , ale to nemohu posoudit, půjdu raději zbytečně než něco zanedbat .Bohužel mi nevyhovovalo nadřazené vystupování a komunikace paní doktorky. Dítě musí zapadat do grafu a tabulek, jinak je něco špatně. Podpora kojení- nula (veliká propagace a přesvědčování na UM (opět ty tabulky), respekt k rodiči- nula. Vždy jsem odcházela s pocitem, že jsem neschopná matka která nic neví a nedokáže se dobře postarat o své dítě, podstatné informace jsem si vždy musela dozjišťovat sama. Kdy jsem chtěla malé ustrašené dítě držet při očkování, paní doktorka mě nejprve přemlouvala, že to takhle nedělají a neudržíme ho atd.a když jsem stále trvala na svém, tak mi řekla že je to zakázané, což je lež a jiní lékaři takto očkují zcela běžně. Abych nebyla jen negativní, paní doktorka je jinak ochotná napsat žádanku na vyšetření, pokud si to rodič přeje, s tím nebyl problém.
    U této paní doktorky vždy syn hodně plakal a bál se, ale myslela jsem si, že to je u malých dětí normální. Teď již chodíme jinam, očkování i vyšetření syn absolvuje u mě v náručí a vidím, že to jde i v pohodě a bez pláče. :-)

• Ordinace PL pro děti a dorost Jiný  •

• K paní doktorce jsem chodila 18 let. Je celkem fajn, ale pravda je, že nám nikdy moc nepomohla. Vždycky mi přišla torchu mimo, nevěděla moc, jak problém řešit a na všechno hned předepsala tuny léků a ATB. Po čase jsem se naučila chodit k ní vždycky jen s konkrétní žádostí, např. aby mi dala žádanku nebo napsala určitý předpis. Přišlo mi, že jí to i vyhovovalo, nemusela sama zjišťovat a tápat. Jinak má skvělou sestřičku.

• Velmi pečlivá, velmi milá, nic nenechává náhodě; ale předepisuje příliš často ATB. Nicméně vřele doporučuji!

• velmi dobrý ;)

• vzdycky me dokazala osetrit

• Zatim jen pvni kontakt s pani doktorkou (rodim v kvetnu a prisla jsem se zaregistrovat a poptat na informace). Prvni dojem je vice nez skvely. Velmi profesionalni pristup jak ze strany pani doktorky, tak i ze strany sestricky, zaroven lidsky, pratelsky, prijemny a vztricny.
    Liba

• Chodím k paní doktorce již od mala a jsem s ní velmi spokojen

• Ráda bych zde vyjadrila podekovani pani doktorce i jeji sestricce. Povazuji je za vyborny tym a pece i zajem pani doktorky o jeji male pacienty je v soucasne hekticke dobe velmi neobvykly. Zda se ze z techto stranek zmizela pozitivni hodnoceni, ktera zde byla v minulosti, coz je skoda. Podle meho nazoru je v teto ordinaci o deti dobre postarano.
    Spokojena maminka

• Výborná lékařka jak po odborné, tak po lidské stránce. Chodím za ní s dětmi již téměř sedm let a za tu dobu, troufám si říct, se stala naším "rodinným lékařem." Vždy velice milá, příjemná, děti se k ní těší a věřím, že i díky jejímu přístupu, se děti nebojí žádných lékařů a vyšetření. Je velice pečlivá a disponuje velkou sítí kontaktů na odborníky a odborná pracoviště. Její velikou předností je i to, že umožňuje svým pacientům spojit se s ní i po ordinačních hodinách. Její sestra je stejně milá a vstřícná. Jediný nedostatek je, že někdy se dlouho čeká.

• Velmi dobra doktorka. Chodim k ni uz od narozeni a nikdy jsem s ni nemel zadny problem.