Jan Drahoňovský
Ordinace

Antala Staška 1670/80, Praha 14046

• A

Pan doktor je moc milý, vedl můj porod a jsem mu za to velmi velmi vděčná. Po několika letech jsem k němu šla v Podolí ohledně vyšetření kvůli podezření na endometriozu,kdy se po vyšetřeních ukázalo že jsem zdravá. Potíže pokračovaly dál a objednala jsem je do endocentra v Brně kde přišli na to že mám endometriozu a rozsáhlou andenomyozu prorůstající do močového měchýře.

• Ordinace Jiný  •

Skvělý odborník s lidským přístupem. Před operací endometriozy a myomectomie v Podoli, která byla pro mě první, jsem byla dost nervózní. Dr. Drahonovský mě však dokázal uklidnit svým milým a vstřícným přístupem. Operace proběhla úspěšně a rekonvalescence je na dobré cestě. Moc děkuji a vřele doporučuji!

• B

Velmi profesionální přístup! Před i po operačním zákroku mi bylo vše precizně vysvětleno. Spokojenost!

• B

Doktor s velkým D. Odborník na slovo vzatý. Naslouchá vašim problémům, je pečlivý a vždy se snaží vymyslet nejvhodnější řešení. S panem doktorem jsem více než spokojená.

Dobrý den.
    Ráda bych touto cestou, chtěla moc poděkovat za pomoc, péči, profesionální a přitom lidský přístup, panu doktoru Drahoňovskému. 29.10. 2020, jsem byla operována v Podolí a vše
    proběhlo bez problémů.
    Mockrát děkuji

• jiné místo Jiný  •

• Pan doktor mě operoval v nemocnici v Podolí (mám endometriozu). Skvělý lékař, ke kterému je radost chodit. Dokáže povzbudit, uklidnit a zodpovědět všechyn dotazy.

• H

Pan doktor je skvělý, byla jsem u něj v soukromé ordinaci a i mě operoval v Podolí, mám endometriozu. Je velmi empaticky, trpělivý, pečující....je to opravdu pan DOKTOR

• jiné místo Jiný  •

• Skvělý odborník i člověk, povzbudí, uklidní a po dlouhé době opravdu lékař, ke kterému je radost chodit. Děkuji.

• Pan doktor me operoval v Podoli kvuli endometrioze a muzu rict jen to, ze je skvely jak v peci o pacientky, tak i jako clovek. Vsem velice doporucuji objednat se primo v Podoli.

• Vynikající přístup a naprostá spokojenost. Byla jsem v péči pana doktora v průběhu těhotenství a při porodu. Při dalším těhotenství půjdu jedině opět k němu!!!