PhDr. Iva Moravcová vystudovala na Karlově Univerzitě Praha jednooborovou psychologii.

Má specializaci na
- klinickou psychologii - psychologii práce - psychologii dopravy.
Je soudní znalec psychologie se zvl. specializací pro psychologii práce, managementu, personalistiky a psychologii dopravy.

Realizuje: antistres, diagnostika a prevence syndromu vyhoření, diagnostika chronického únavového syndromu, stress management, dopravně psychologické vyšetření, jak bezpečně řídit a zdravě pracovat, vyšetření na zbrojní průkaz, osobnostně profesní diagnostika, osobnostní a profesní koučing, life style psychologie, šikana, mobbing, bossing
Více O mně

• Klinická psychologie

• Psychologické konzultace

• Psychologické poradenství

• Coaching

• Individuální psychoterapie

• Koučování

Iva Moravcová
IQI - Individual Quality Increase, s.r.o.

Oldřichova 49, Praha 2, Praha 128 00

• R

Rohde&Schwarz

Pokud chcete slyšet hodinový monolog o tom, že si máte dát ananas, koenzym Q10 a chodit do posilovny 3 krát týdně, tak skvělá volba.

• jiné místo Jiný  •

7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Je bipolární porucha a sociální fobie důvod k odebrání řidičského oprávnění? A jsou tyto dvě nemoci dohromady důvod k přiznání důchodu?

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Iva Moravcová

Dobrý den, jako akreditovaná dopravní psycholožka a soudní znalkyně v oboru Vám doporučuji navštívit tuto odbornost, po vyšetření, které má jasně dané parametry je akreditovaný dopravní psycholog…

Dobrý den. Mám slabší formu ADHD a dočetl jsem se, že marihuana to z části léčí. je mi 16 let. Může mi to pomoct k soustředění? Děkuji

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Iva Moravcová

Marihuanu nedoporučuji, poškozuje kognitivní funkce, které se podílejí na koncentraci a soustředění, naopak marihuana jako psychotropní látka tlumí kognitivní funkce. Postup jak zvýšit soustředění…

Prohlížet všechny odpovědi