Eva Burešová
Praktický lékař pro děti a dorost

Ostrovského 5, Praha 15000

• K paní doktorce chodím s oběma dětmi, je vždy milá, přátelská, děti se na ni těší. Pro mě je nejdůležitější její pečlivost, dlouholetá praxe a taky klid a pohoda, které nikdy v její ordinaci nechybí. Sestřička je taky velmi ochotná.

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• Ja přešla k Mudr. Burešové před 2 roky od velmi nepříjemné jiné Mudr. Z polikliniky Barrandov, protože můj 10 lety syn se k ni bál chodit. U paní doktorky jsem spokojena a mám v ní důvěru. Možná působí rázně nebo nepříjemně ale můj syn ji má rád., říká popravdě co a jak mu bude dělat ,když se ptá a proto ji věří.. rychle a správně diagnostikuje a drží se jak starých ověřených metod léčení tak i nových. Nepředepisuje zbytečně léky a už vůbec ne zbytečně antibiotika, .

V dnešní době kdy si na internetu najdeme každou chvíli jinou studií a jiný nazor na léky, léčbu i očkování. Máme tendenci zasahovat, diskutovat a určovat si léčbu sami , právě většinou na základě jen někde zjištěných informací.A Názoru mladých cílevědomich mediků bez praxe kteří si na nás trénují své teorie, zatím nastudované jen z knížek .včetně všelijakých přelomových objevů, co vše je zastaralé..A co nového karcinogeni . Ze dne na den se léky které se dlouho používali a fungovali mění ve škodlivé.. A diagnostikou si hlavu taky dlouho nelámou. Naštěstí v tomhle má paní doktorka díky vlastním zkušenostem jasno.. A To se mi potvrdilo .
    Byla jsem se 4 měsíční dcerou v Motole ,protože nechtěla jíst. A už víc jak měsíc se nemohla zbavit moučnivky ,to jsem vše řekla i v motole. Poslala nas právě paní doktorka. Buresova
    V motole si nás několik mladých lékařů prehazovalo asi 6 hodin. A Nakonec usoudili , že jí rostou zuby ,dokonce chtěli volat zubaře aby potvrdil diagnózu , růstu stoliček. Já tedy myslela že první zuby rostou v předu ale zřejmě další změna na kterou přišli. Po dlouhé době konečně diagnóza a světě div se, prý má i moučnivku. Tak jsme jeli radši domů aby nezavolali další experty s nečekanou diagnózou.. Ještě mi nezapomněli dát rady na cestu ,že paní doktorka ,nas prej úplně zbytečně hnala na pohotovost. Taky nám vynadali ,že už měla být malá dávno očkovaná a že paní doktorka pochybila a jestli prý už na tu práci není stará.
    + Bonus -20 minutová přednáška o nebezpečné fialove Violetta​ vodě , která nejenom že nefunguje ale ještě k tomu je karcinogení. Sice ještě nikomu neubližila , stále se prodává a doposud léčila mnoho let zpět. To ale zřejmě vůbec nic nedokazuje.. to bych se víc bála , že se otravim kuřatama z Vodňan u Babišova. , které jsou plné hormonů..
    A závěr? Je nám 6 měsíců a zuby ještě nerostou ani ty stoličky. . Moučnivku jsme měli dlouho kvůli snížené imunitě. Díky odběrům na které nás paní doktorka poslala se to snadno zjistilo . Dal jsme včas byli poslání na rehabilitaci kde jsme zjistili , že malá častěji točí hlavičku na pravou stranu , protože ji nosím stále jen v levé ruce a spinká tak , ze točí hlavu doprava k mé posteli..Z toho mohla mít časem vážně potíže . paní doktorka Buresova naštěstí nedala na rady kolegů z Motola a vše dopadlo dobře. Díky vyšetření se odložilo očkování . Na které musí být dítě 100% v pořádku.
    ..Já díky paní Mudr. Burešové. Že mohu být v klidu , protože ví co dělá a nebo proč to nedělá.
    Děsim se jen s čím věda a mladí příjde příště...

• Praktický lékař pro děti a dorost preventivní lékařské prohlídky  •

• Paní doktorku mám velice ráda nejen já, ale i můj syn. Nikdy se mi nestalo, že by nebyla ochotná, poradí, pořád je na telefonu, má kontakty na ochotné a profesionální odborné lékaře. Vysvětlí všechno narovinu, uklidní, a to se považuju za hodně ustrašenou matku. Moc si paní doktorky vážíme a nešli by jsme jinam. Šoltysovi

• K paní doktorce jsme s dcerkou přešly po několika velmi špatných zkušenostech a musím říct, že ten rozdíl byl obrovský - dobrá domluva, vlídné zacházení od paní doktorky i od sestřičky a ještě doporučení ke skvělé alergoložce po opakovaných obtížích dcery - můžeme paní doktorku i ordinaci jen doporučit...

Anna Valentová

• Neochota komunikovat, zastaralé názory, jen by chtěla pořád za něco platit. Ještě , že je dnes možnost výběru. Byl to velký omyl.

• Mudr. Burešová je nejen velmi zodpovědná a pečlivá lékařka, ale je to i velmi milý, komunikativní člověk.
    Vždy se k nám chovala vstřícně a moji synové k ní chodí rádi, protože v její ordinaci nikdy nechybí dobrá
    nálada a úsměv na tváři.
    Česáková G.

• Mám výborné zkušenosti. Pani doktoka je vstřícná, milá k dětem i rodičovi. Ohotná vždy poradit i po telefonu mimo ordinační hodiny.

• Chodila jsem k paní doktorce téměř od narození, jako doktorka mi přišla schopná, ovšem jako člověk naprosto propadla... pořád na mě měla nějaké hloupé poznámky a připomínky, takže já k ní chodila dost nerada a měla jsem z toho vždycky několik týdnů před a po děsný pocit... její poznámky ve mě vzbuzovaly pocit méněcennosti... takže pro svojí dceru jsem našla jinou a myslím že lepší doktorku, alespoň co se týká té lidské stránky.

Dobrý den, mám chlapečka s DMO a u paní doktorky jsem se setkala nejen s profesionálním přístupem, ale i s přátelským prostředím vůči mě i dětem. Lepší paní doktorku jsem si pro své děti nemohla přát.

• Velice vstřícná k dětským vrtochům. Vždy si umí poradit i s nespolupracujícími dětmi. Ochotná poradit s problémy i mimo pracovní dobu. Velmi příjemné jednání. Diagnózu stanovuje na základě několika faktorů.