PŘIJÍMÁM NOVÉ KLIENTY. Poskytuji psychologické konzultace a koučování pro mladé dospělé v českém i anglickém jazyce. Jsem absolventkou magisterského studia v oboru psychologie na Northumbria University ve Velké Británii a psychoterapeutkou ve výcviku. Ve své práci vycházím ze systemických přístupů, ale kombinuji a inspiruji se množstvím poradenských, psychoterapeutických a koučovacích principů, které jsem si během svého studia a praxe osvojila. Můžeme tedy spolupracovat jednorázově, krátkodobě i dlouhodobě dle Vašich témat a potřeb, tváří v tvář nebo online.
I ACCEPT NEW CLIENTS. I provide psychological consultations and coaching for young adults in Czech and English. I am a graduate of a master's degree in psychology at Northumbria University in Great Britain and a psychotherapist in training. My approach is rooted in systemic approaches, but I combine and draw inspiration from a number of counseling, psychotherapeutic and coaching principles which I have acquired during my studies and practice. We can therefore work together on a one-off, short-term or long-term basis according to your topics and needs, face to face or online.
- Poradenská psychologie
Koučování
1 500 Kč -
Psychoterapie
Online konzultace
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Adéla Ziberi, Msc.? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorJste tento lékař?