přijímá nové pacienty

Gynekolog Více

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo

Mazurská 484/2, Praha 181 00

Pro nově se registrující klientky jednorázový nadstandardní poplatek 2000,- Kč (platba v hotovosti).
Jednorázová zrcadla na vyšetření 100,- Kč.

11/07/2023

Posláním gynekologicko-porodnické praxe v naší ambulanci je poskytovat odbornou gynekologickou a porodnickou péči vysoké úrovně. Naší snahou je vytvořit pro Vás příjemné prostředí s kvalifikovaný personálem. Snažíme se objednat Vás na určitý čas, abychom předešli pro Vás nepříjemnému a stresujícímu vyčkávání v čekárně plné dalších pacientek. Doprovod partnera nebo dítěte není v naší ambulanci překážkou. Ambulance je moderně vybavena, tak abychom co nejlépe mohli řešit problémy, které Vás trápí. Záleží nám na tom, jak se u nás budete cítít. Vážíme si Vaší důvěry a proto se snažíme spolupracovat i s dalšími odborníky ve své profesi, abychom maximálně splnili Vaše očekávání.
  • gynekologie a porodnictví

Gynekologie
Mazurská 484/2, Praha

Hotovost

Běžný termín

Jak fungují ceny?

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Velmi ochotná a pečlivá paní doktorka. Snaží se vše vysvětlit a zodpovědět dotazy.

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Pan doktor je milý, profesionální. Sestřička také.

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Naprostá dlouholetá spokojenost, profesionální přístup.

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Do této ordinace chodím bez obav vše je perfektní pan doktor je skvely

N
Umístění: Gynekologie Běžný termín

Vše bylo naprosto v pořádku. Doktorka mi vše potřebné vysvětlila.

N
Umístění: Gynekologie Běžný termín

vše skvělé, dobrý doktor, doporučuji, možnost objednat přes internet

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Pan doktor je profesionál, odborník. Je velmi milý, empatický a ochotný. Vše perfektně vysvětlí. Sestřička je super.

Z
Umístění: Gynekologie Jiný

rychle objednani, ochota a odbornost. vzdy maximalni spokojenost.

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Pan doktor byl velice příjemný, vše podrobně vysvětlil. Jsem moc spokojena.

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Skvělý lidsky přístup, vyřešení problému. Doporučuji!

14 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Nevíte prosím, jestli co se může něco stát, když vás muž surově kopne mezi nohy a cítíte silnou bolest, nemůžete se tam ani dotknout a každý krok vám dělá problém? ????

Dobrý den, genitál bude naražený a to je doprovázeno silnou bolestivostí. Problém by nastal tehdy, pokud by se vytvořil otok s krevní sraženinou (hematomem). S pozdravem Holý.

MUDr. Petr Holý

Dobrý den , mám možná hloupý dotaz ale zajímá mě jestli když jsem po interupci kterou jsem chtěla, musím po zbytek svého života teď všude u lékařů když se ptají jestli byl potrat říkat ano? Je to důležité? Nebo se tím myslí pouze samovolný? Mě to přijde totiž dost osobní a nechci to nikomu říkat, když proběhlo vše bez potíží .

Dobrý den, ano tato informace je jedním ze základních údajů ve vaší gynekologické anamneze. Podléhá lékařskému tajemství, stejně jako ostatní intimní údaje, nemusíte mít tedy strach. S pozdravem Holý.

Prohlížet všechny odpovědi