Míru 164, Vyšší Brod 382 73
Gynekologická ambulance poskytuje komplexní služby v rámci péče o ženy, včetně péče o těhotné
Přečtěte si více26/08/2025
Míru 164, Vyšší Brod 382 73
Přečtěte si více26/08/2025
K panu docentovi Kolibovi chodím jako pacientka již mnoho let. Je to ten nelepší lékař a odborník jakého jsem za svůj život potkala. Pan docent je velmi pečlivý, vše vysvětlí a vždy mi pomohl s mými potížemi. Pan docent je nejen odborník, ale také velmi lidský a empatický člověk. Velmi mu za vše děkuji a jsem vděčná, že mohu být jeho pacientkou.
Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc.
Moc děkuji za uznání
Na základě spousty pozitivních recenzí jsem si vybrala MUDr. Kolibu.
A můžu jen souhlasit, vstřícný přístup, laskavost, vše, co již bylo uvedeno. Sestřičky super, moderní vybavení, radost zde chodit.
Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc.
Děkuji!
Milý, vstřícný a zodpovědný lékař. Kéž by tak přistupovali k pacientům všichni lékaři jako pan docent Koliba. Mohu jen doporučit!!!
Pana doktora Kolibu navštěvuji již nějakým rokem a je to člověk na svém místě,jak po stránce lidské,tak samozřejmě i profesní.Je velmi empatický a vždy příjemně naladěn.Mohu jen doporučit!!!:-)
Pan docent Koliba je velmi profesionální a zároveň velmi milý a lidský. S čímkoli poradí a ochotně vysvětlí. Během těhotenství nám vyšel se vším vstříc a zařídil co se dalo, včetně porodu. Jsme mu velice vděční. Jednoznačně mohu jen doporučit!!
Další velké plus je také sestřička, která je milá, ochotná a vždy usměvavá.
K panu docentovi jsem začala chodit cca před rokem.
Dlouho jsem uvažovala nad tím, ke komu jinému bych mohla přejít od bývalého lékaře. Ať to mám blízko domovu, ať mají v ordinaci moderní vybavení a ať se ke mě chovají mile. Poté jsem dostala výborné doporučení na pana docenta. Je to jak skvělý lékař, tak úžasný člověk tělem i duší. Pokaždé, jak ho mám navštívit, těším se tam :) S každým problémem mi poradí a to i po internetu.
Takže určitě doporučuji.
Mája
Skvělý lékař, doporučila mi ho kamarádka. Chodím tam i s dcerou. Je velice pečlivý, starostlivý, nic nepodceňuje. Vše vysvětlí, každému pacientovi se opravdu věnuje. Vallová
Pan doc. Koliba je odborník, kterého navštěvuji již přes deset let a neměnila bych! Jeho prohlídky jsou vždy precizní, je empatický a vstřícný všem dotazům. Velmi odborně vedl mé rizikové těhotenství i předčasný porod dvojčat a tak pečlivé zašití po císařském řezu, jaké od něj mám, jsem ještě neviděla. Za mě maximální spokojenost!
i velmi dobrý je pořád málo, protože s takto profesionálním a přitom dokonale lidským přístupem jsem se nikdy nesetkala. Jsem velmi ráda, že jsem dala na doporučení známých a přátel a přehlásila jsem se k tomuto lékaři. Pana docenta Kolibu mohu jen doporučit.
Jaroslava Ligocká
Naprosto úžasný pan docent!
S návštěvou jsem byla naprosto spokojená, pan docent mi všechno pečlivě vysvětlil a byl celou dobu prohlídky velice milý. Jsem nadšená, že jsem se k němu dostala. Perfektní a profesionální přístup!
10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den vždy mám pravidelnou menstruaci a vždy 5 dnů poslední menstruaci jsem měla 18.9. A trvala mi jen 3 dny den před menstruaci jsem měla z partnerem pohlavní styk můžu být tedy těhotná ? A kvůli tomu jsem měla menstruaci jen 3 dny z obvyklých 5 dnů. Děkuji moc za odpověď přeji hezký den
Dobrý den, pravděpodobnost, že by jste otěhotněla 3 dny před menstruací je velmi malá. Pokud by se objevila další nepravidelnost menstruace- vynechání, nebo slabé krvácení, určitě navštivte svého gynekologa.
Dobry den ,
momentalne jsem v zahranici a nemuzu jit k lekari. Zacala jsem mit tam dole problemy. Vzdy na vecer me to tam svedi , obcas mam pruhledny vytok a porad mam ten pocit tam dole, jako bych mela spatne zavedenej tampon ( jen ten pocit). A na malych stydkych pyscich se me objevila bila krupicka (snazila jsem se ji vyfotit ale nejde zachytit) . Sex jsem mela pred mesicem. Je mozne , ze jsem neco chytila? Hodne lidi me rika , ze mam obycejnou mykozu
Dobrý den, podle příznaků máte pravděpodobně opravdu kvasinkovou infekci. Doporučuji koupit v lékárně lék clotrimazol a to tablety do pochvy i mastičku a používat dva až tři krát denně. Po návratu ze zahraničí konzultujte vašeho gynekologa.