MUDr. Pavel Jílovec

Zubař Více

Praktický zubní lékař

Sadovského 20, Brno 61200

• Pan zubař byl vždycky ke mě moc laskavý, hledal ty nejlepší varianty, aby mě nejen nic nebolelo, ale také co nejméně stálo peníze. Objednaní vždy rychlé, vstřícné jednání. Sestřička úžasná a velmi milá. Byla jsem dříve u jiného, ale už bych neměnila. Naprosto jsem spokojená. Bojím se hodně zubařů, tady se ale nebojím. A když už ano, tak mě jejich laskavý přístup uklidní. Vždy odcházím s úsměvem, a to i tehdy, když mám za sebou trhání zubů.

• Praktický zubní lékař Vypadávání zubů a jejich náhrada.  •

Vůbec nekontroluje na pravidelných prohlídkách a neřeší problémy ktere by mel.přešla jsem k jiné pani doktorce a nestačím se divit osmičky neresil jak by měl po preventivní.prohlídce zjištěny 3 kazy a to jsem chodila pravidelne

Pan Doktor je dobrý, souhlasím s krátkou objednací dobou i prohlídkami bez čekání - nám pracujícím vyhovuje maximálně :-) Jinak je pravda, že to s vámi neprobere automaticky úplně do detailu, ale naučila jsem se vždy zeptat co a jak bude, co to pro mě znamená a odpověď dostatečná a srozumitelná.

• Pan doktor se opravdu nepta, neinformuje prilis dobre co s vami bude delat, a dokonce me odmitnul umrtvit zub. Udajne to nemelo bolet coz vubec nebyla pravda. Ja osobne jsem nespokojen a jdu hledat jineho stomatologa. Pokud hledate doktora ktery bude mit pochopeni s vasi bolesti hledejte jinde.

• Vstřícné chování, rychlé objednání, dobrá péče. Řídka

• Krátké objednací doby a bere na čas objednání!! Chodím tam ráda, pan doktor má výborný přístup k pacientům, sestřička je také velmi příjemná. Palec nahoru jednoznačně!!

• Zubaře se hodně bojím, díky špatným zkušenostem z dřívějška, ale Pan doktor i sestřička jsou moc fajn lidé a díky jejich přístupu není ošetření tak stresující záležitost. Rozhodně doporučuji... Lukáš Nekuža

• Maximální spokojenost. Perfektní přístup. Žádná čekací doba. Krátká objednací doba. Doporučuji. Eliška T.

• zubni lekař kteryho znam

• Pěkný rodinný přístup, žádné čekání, jsme celá rodina spokojeni.