MUDr. Pavel Brandejs

Zubař Více

Praktické zubní lékařství

Úpatní 9, Brno

K panu doktorovi jsem chodila několik let. Ze začátku byl skvělý, popsal situaci a také vyřešil. Profesionální, vse v pořádku. Nicméně poslední měsíce rušení jedné návštěvy za druhou bez udání důvodu a nakonec úplně zrušení ordinace, aniž by dal komukoliv vědět - číslo nedostupné již týdny.

• B

I když občas termín zrušen, já jsem velice nadšená... a už 20 let.
    Úžásná sestřička, úžasný pan doktor....skvělý přístup!
    Děkuji

• A

Pan doktor býval nejlepší zubař jakého jsem znala! Chodila jsem k němu od 5 let...To je bohužel minulost...naprosto neprofesionálně neustále ruší objednané termíny, domluvíte si další a zruší další...dnes jsem byla objednaná s akutní bolestí...termín opět zrušen...o další termín už volat nebudu...nemá to smysl..

• B

pan doktor je velmi nespolehlivý ze 6 objednaných návštěv tam byl jednou ,a z těch zrušených mi 2 krát ani nikdo nedal věděl jel jsem úplně zbytečně , navykládá jak to bude krásně řešit a pak je zákrok polovičatý zub bolestivý a doktor nedostupný ,takové pohrdání klientem jsem ještě nezažil

• Praktické zubní lékařství  •

S panem doktorem mám velice špatnou zkušenost.Měla jsem zánětlívé ložiska pod kořeny zubu,který rozvrtal a s otevřeným zubem mě poslal domů s tím,že mám přijít za týden.Už druhý den ráno jsem volala,že chci zub vytrhnout,neboť jsem bolestí nemohla spát.Dopředu mi sdělil,že to bude náročné a na extrakci použije přístroj,který nehradí pojišťovna.Stále odvrtával celý zub až nebylo za co uchopit a zub vytrhnout.Po hodině se mu podařilo jeden kořen vyndat.Následně mi domluvil chirurgický zákrok.Za použití onoho přístroje,kterým to nesvedl si naučtoval 250Kč.Při první návštěvě si naúčtoval za zubní vložku 500kč.Zjistila jsem u své pojišťovny,že tento úkon je hrazen pojišťovnou.Tohoto lékaře bych nedoporučila ani nepříteli!!

• Praktické zubní lékařství Extrakce zubu  •

• B

Profesionál jak má být. Vždy pacientovi vysvětlí dopředu, jaký má problém a jak bude nejlepší postupovat, když ještě před každým jednotlivým krokem toto zopakuje a připomene. Tvrzení "My jsme veselá ordinace!" jsem prvně bral velmi s rezervou, ale nyní již po každé návštěvě odcházím s úsměvem na rtech. Doporučuji každému, kdo měl či má strach ze zubaře!

• -Vždy mi předem vysvětlí co a proč bude dělat.
    -Jako první zubař ze všech mě upozornil na
    poškození mé zubní skloviny a navrhl účinnou
    prvenci a dalsí postup.
    -Chová se vstřícně, mile a profesionálně
    -Škoda, že ho není možné naklonovat, každý
    by chtěl takového zubaře

• Pan doktor je opravdu nejlepší zubař, kterého jsem mohla poznat. Chodíme k němu celá rodina a jeho " zlaté ručičky" si nemůžeme vynachválit. Souhlasím s hodnocením ostatních. Byl první a poslední zubař, kterého poznala dcera a díky němu neví , co je to mít strach ze zubaře. Já se ho zbavuji až u něj. Děkujeme. Balšínkovi, Ansorgovi

• A

Skvělý zubař, mistrně ovládá nástroje, takže bolest je minimální a výsledky velmi dobré. V současné době připravuje náhradu za mé 3 stoličky, které musely ven (7-ka měla zlomený kořen, 6-ka velmi vychýlená se zkrouceným kořenem, 5-ka s děravým kořenem nestandardního tvaru, s ulámaným vrškem). Jakmile práci dokončí (asi určitě implantáty - příští rok), napíšu zbytek hodnocení.
    Souhlasím s dalšími ohodnoceními zde uvedenými, kde je popsáno vše ostatní.

co se týče zubařů - je to ten nejlepší, u kterého jsem kdy byla!Nikdy mě u něj nic nebolelo, ani trhání čtyř zubů v jednom dni. Vřele doporučuji všem,kteří se bojí;=)