Individuální psychoterapie (50 minut) • 1 200 Kč
Psychologické konzultace • 1 500 Kč +11 Více
O mně
Aktuálně přijímám nové klienty a nabízím slevu pro studenty a matky samoživitelky v náročné životní situaci.
Ve své odborné praxi vám pomocí p...
Ukončené školy
Znalost jazyků
- Angličtina,
- Španělština
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Konzultace online
2 000 Kč
Psychoedukace
Psychoterapie
Karolina
Ak hľadáte psychologickú pomoc v rôznych životných situáciách, pani Nikol môžem len odporučiť. Vďaka jej radám a odporúčaniam sa mi podarilo lepšie zvládať stresové situácie, ale aj celkovo lepšie fungovať v každodenných situáciách. Veľmi prínosnými boli pre mňa aj konkrétne praktické riešenia mojich problémov. Pani Nikol je veľmi milá a empatická, vždy sa snaží poradiť. Termín sme si vždy dohodli bez problémov a ponúka aj možnosť online konzultácií, čo sa niekedy hodí.
Jana
Terapii s Nikol bych doporučila na 100% všem, hned po prvním sezení jsem se cítila mnohem líp a po delší době můžu říct, že terapie mají opravdu pozitivní efekt a určité situace mi přijdou mnohem zvladatelnější než dřív. Při terapiích mám pocit, že moje problémy jsou relevantní a mohu říct cokoliv aniž bych cítila nějaké předsudky. Velmi mi vyhovuje empatický přístup a ochota pomoci. Jsem moc ráda, že jsem si zvolila Nikol a chodit pravidelně na terapie bylo jedno z nejlepších rozhodnutí, co jsem pro sebe mohla udělat. :)
Mgr. Nikol Arias
Děkuji milá Jani i s Vámi je radost pracovat a Váš komentář mi dává ještě větší energii do práce, která mě velmi těší. A jsem ráda, že přináší mým klientům takové výsledky :)
N.A.
Nikol je skvělá, jde z ní velký klid a díky tomu se mi lépe mluví o všem, co mi leží na srdci. Opravdu mi naslouchá a dokáže poradit tak, že pak věřím, že vše zvládnu. Doufala jsem, že mi terapie pomůžou, ale nečekala jsem, že budou mít až takový příznivý efekt a že se věci skutečně začnou měnit k lepšímu. Díky Nikol jsem našla více vnitřního klidu a věřím, že můžu žít život i bez úzkostí a pocitu zaseknutí, smutku. S Nikol není žádná potíž nepřekonatelná a po každém sezení se cítím líp a líp :)
Mgr. Nikol Arias
Děkuji Vám milá, pro mě je radost s Vámi pracovat, Vaše sebereflexe, otevřenost, laskavost a upřímná snaha na sobě pracovat je úžasná.
Nikola A.
Nikdy jsem nečekala, že jednou budu potřebovat mluvit s odborníkem/psychologem. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala zrovna Nikol, je to velice empatická, klidná a ochotná duše s úžasným vyrovnaným hlasem. Na každé setkání s Nikol jsem se vlastně těšila, ona tu pro mě vždy byla a byla mi oporou. Časově se umí přizpůsobit a vždy byla na naše setkání pečlivě připravena. Za mě rozhodně Nikol doporučuji všemi deseti a patří ji moje velké díky!
Mgr. Nikol Arias
Děkuji za upřímný a krásný komentář, velice si toho vážím a také Vaší odvahy a vytrvalosti milá Nikčo!
Eliška V.
Musím souhlasit s hodnocením ostatních. Terapie s paní Nikol mi neskutečně pomáhají, vždy se na ně velmi těším, protože z nich odcházím spokojená, šťastná a s větším pořádkem v hlavě. Velmi oceňuji klidný přístup, který dokáže ukonejšit, zklidnit hlavu a podívat se na daný problém i z jiného úhlu pohledu. Jsem moc ráda, že můžu na terapie docházet, neměnila bych. Empatie a vstřícnost paní Nikol je naprosto jedinečná :)
Mgr. Nikol Arias
Děkuji draha Eliško, jsem opravdu moc ráda, že tady mohu být pro vás a naše setkání vám pomáhají svítit na cestu a pročistit mysl. Přeji jen to nejlepší!
Lucia
Terapiu s Nikol môžem 100% odporučiť každému, kto hľadá dôverné prostredie, empatický prístup a zároveň praktické riešenie problémov. Nikol mi pomohla získať novú perspektívu na moje problémy, a tak som k riešeniu dospela oveľa jednoduchšie než keby som svoju situáciu naďalej riešila sama. Veľmi prospešné boli aj praktické úlohy, ktorým som sa venovala medzi jednotlivými návštevami, a tak som bola nútená na problémoch aktívne pracovať. Ak chcete zlepšiť svoj život a ste ochotní na sebe pracovať, terapia s Nikol je tou správnou voľbou! :)
Mgr. Nikol Arias
Děkuji Vám milá Lucia. Tak moc se vám práce na sobě daří, mílovými kroky, mám velkou radost a velice vás oceňuji.
TP
Velmi pozitivní zkušenost, Nikol mohu jen doporučit.
Pozorně mě vyslechla a nabídla mi zcela nečekaný úhel pohledu na to, co mě trápilo. Sám či s pomocí kamarádů bych se pořád pohyboval v kruhu, jsem rád, že jsem se přes počáteční ostych objednal na konzultace,
které mi zejména díky její empatii a zkušenostem velmi pomohly.
LL
Nikol môžem len odporučiť. Je to veľmi príjemná osoba, veľmi empatická a racionálna, stále sa snaží pomôcť. Výsledky terapie som videla ihneď. Odkedy sem chodím, zbavila som sa úzkosti, zlepšila si komunikáciu a vzťahy. Najviac ma prekvapuje, ako mi dokáže utriediť myšlienky a dať veciam zmysel. Veľké ďakujem!
Mgr. Nikol Arias
Děkuji za krásný komentář. Moc mě těší, že jste spokojená, je to ta nejlepší odměna naší společné prace!
Jakub
Hodná a empatická paní psycholožka, která dokáže technikami pomocí chápat svoje myšlenky a emoce, pracovat s nimi, a hledět směrem do budoucnosti.
Mgr. Nikol Arias
Děkuji Jakube za hezké hodnocení našich setkání. Je pro mě radost vidět, že se Vám daří lépe, prožíváte dobrou přítomnost a těšíte se na budoucnost.
Daniel
S moji introvertni povahou jsem si popravde terapii neumel moc predstavit. Pani Nikol mi sedla jak lidsky tak i stylem prace a diky tomu je terapie uspesna.
O mně
Ve své odborné praxi vám pomocí p...
Ukončené školy
- Klinická psychologie a psychologie osobnosti, Mgr., Univerzita Humanitas