Ječná 31, Brno 62100
4 názory
Kateřina
K paní doktorce jsem se objednala na bělení zubů. Když jsem se předem telefonicky informovala o ceně, bylo mi řečeno, že “bych se měla vejít do čtyř tisíc”. Je moje chyba, že jsem si cenu ještě jednou neověřila před zákrokem, ale při odchodu byla již cena 5 600 Kč. Nevadí mi zaplatit víc, ale jako pacient a klient se cítím podvedená a podobné praktiky mi přijdou vysoce neprofesionální. Zvláště když je tato, jinak velmi kvalitní zubařka, nemá zapotřebí.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka je velmi milá,sympatická a šikovná.Nikdy jsem s ní neměla žádný problém.Kdykoliv mě něco bolelo ráda mi pomohla s snažila se mě vecpat mezi pacienty..:)
Lepšího stomatologa nemůžu najít...:):)• • •
Váš účet byl odstraněn
S hodnocením někoho, kdo se neumí ani podepsat nesouhlasím.Pokud jsou ceny jen pro celebrity a milionáře,tak jich je asi v republice hodně. Její ceny nejsou přemrštěné, na to, že nemá smlouvu s pojišťovnou, jsou jen o něco vyšší než v běžné praxi. A velmi dobře vím, že její služby si může dovolit každý, kdo o ně má zájem.Příště, když kritizuji, aspoň se podepíšu a neschovávám za anonymitu.
Katka
Paní Doktorka je velmi milá a příjemná:)Všechno vysvětlí a pomůže kdykoliv chcete...Sestřička je také milá:)Na pěči si nemůžu vůbec stěžovat,protože je užasná..100% doporučuju!!!!
```• • •