MUDr. Miloš Vančura

Zubař Více

Praktický zubní lékař

Lerchova 11a, Brno 60200

• H

K panu doktorovi chodím už min. 15 let. Je velmi zkušený a pečlivý. Na prevenci chodím 2 x za rok a nikdy jsem neměla akutní problém. Plomba od pana doktora mi v životě nevypadla. Provádí i dentální hygienu za zlomek ceny co na dentálních klinikách. Jeho jedinou nevýhodou je že nebere děti což mě velice mrzí. Jinak mu nelze nic vytknout.

Pan doktor pracuje odborně a velice důkladně, s každým ohlodaným zoubkem se párá fakt dlouho, ale zato pak vydrží. Jeho přístup lze označit za vysoce lidský, i když někdy trošku straší a pouští hrůzu ;-), ale to je v pořádku. I jeho paní - sestřička je milá a příjemná. A nebolí to, tedy v rámci možností :-). A patří mu můj dík, že má trpělivost i s takovými méně ukázněnými pacienty, jako jsem já.

Drahý, nesympatický.

• Velmi dobrý zubař, pečlivý, poctivý a a hlavně šikovný. Velmi příjemně se chová k pacientům, ochotný. Jako negativum se může zdát, že člověk pořád něco platí, ale v tomto případě oprávněně, pouze k dobru pacienta.

Je to dobrý lékař, ale velmi drahý. Jedna blomba i 950,-- Kč. Za co si platíme zdravotní pojištění???

• H

Provádí precizní práci, je pečlivý, vysoce kvalifikovaný, využívá moderních materiálů.