Poliklinika Malešice - Plaňanská 573/1, Praha 10, Praha 108 00
PZ
Paní doktorka byla nepříjemná, připadal jsem si jako že jí obtěžuji s každou věcí. A neustále mi měla potřebu doporučovat prostamol z vedlejší lékarný (která taky patří pod jejich ordinaci) když za jisté musí vědět že jde o věc u které nebyla vědecky dokázaná její účinnost a spíš se jendá o drahé placevo pro lidi v nouzi.
• Urologie Malešice • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Daria Z.
Obrátila jsem se na paní doktorku Milenu Polák s problémem opakovaných zánětů močového měchýře.
Předtím jsem navštívila mnoho lékařů a různých klinik, kde mi byly opakovaně předepisovány antibiotika, ale tím to vždy skončilo – další řešení mého stavu už nikoho příliš nezajímalo.
Paní doktorka ke mně přistoupila velmi pečlivě a profesionálně, nastavila léčbu, která mi skutečně pomohla.
Jsem jí nesmírně vděčná za lidský přístup, odbornost a především za reálný výsledek.
Jiří
Chodím k pí. Doktorce již několik let. Naprostá profesionálka, přijímá přesně v objednaný čas, před plánovanou návštěvou přijde upozornění e mailem, přesně vysvětlí diagnózu a navrhovaný postup léčby. Možná je v jednání trochu studená/odměřená, ale nikdy nepříjemná.
Jana
Musím upřímně říci, že jsem dlouho nezažila tak arogantní, zlou a nepříjemnou paní doktorku. Nepozdraví, neusměje se, nekoukne vám do očí. Měla jsem pocit, že jí jen otravuji a při každém dotazu jsem dostala vynadáno jak malá holka. U vyšetření jsem se cítila jak voják, který dostává povely. Návštěva urologie je hodně citlivá věc, tak člověk očekává doktora, který bude empatický a né někoho, kdo evidentně nemá rád lidi a jeho práce ho nebaví. Doporučuji se paní doktorce spíš vyhnout. Já byla z jejího přístupu hrozně naštvaná.
B
Boris
Bolo by dobre, aby bola moznost zziskat vysledky mailom/sms a nie zbytocne cekat v cekarni, aby clovek zistil, ze je v poradku.
Jinak ale to je moja jedina vycitka.• Urologie Malešice • Jiný •
AA
Podle recenzí jsem se bál přijít k lékaři, ale nakonec byl opak pravdou. K paní doktorce chodím již více než půl roku a pomáhá mi s mým problémem. Jako jedna z mála diagnostikovala příčinu a musím říct, že se po dlouhé době cítím mnohem lépe. Je ke mně velmi lidská a vždy mi poradila.
Váš účet byl odstraněn
nemuzu ohodnotit jeji odbornost, nastesti jsem prisel jiz po potizich jen na kontrolu... ale kdyby opravedu neposlouchala. urologove casto jsou takove, nechapu proc. v klinice je dost dalsich prijemnych doktoru, za pani Polak jen na kontrolu, pri nezbytnosti.
J. K.
U doktorky Polák jsem byla poprvé. Donutily mě k tomu okolnosti a rozhodně nechodím k lékaři jen tak, pro srandu králíkům. Avšak když jsem vstoupila do ordinace, doktorka ani neodpověděla na pozdrav, okamžitě byla arogantní a dávala mi povely jako vojákovi. Onemocnění mi samotné je velice nepříjemné, a proto jsem takové odporné a neprofesionální chování nečekala. Udělala mi sono obou ledvin a močáku, nakydala na mě snad půl litru lubrikantu a pak po mně hodila jeden ubrousek, ať se utřu... To už otevírala dveře a dávala mi kelímek do ruky, abych se šla vyčůrat (stále jsem byla polonahá)! Absolutně nereagovala na dotazy, stále jela jako kolovrátek. Už nikdy více.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Od začátku do konce nepříjemná zkušenost při prohlídce. Paní doktorka se mě arogantně zeptala, co po ní chci. Následně mi vynadala za vše, co jsem udělala a neudělala. Nezeptala se mě kromě úvodního dotazu, při kterém se tvářilo jako že ji obtěžuju, na nic jiného. Neposkytla mi žádné informace o mé diagnóze a rovnou mi předepsala léky, až v lékárně jsem se dozvěděla, že se jedná o antibiotika.
• Urologie Malešice • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Nikdy jsem neměl potřebu psát recenze, avšak poslední návštěvou jsem byl donucen.
To, že je kyselá jak okurka a neusměje se je její boj, avšak neprofesionální přístup a jednání doktorky mě šokovalo.
Neumí pozdravit, za celou dobu se na Vás ani nepodívá a mluví do monitoru s těžkou arogancí, nic nevysvětlí. Položila mě na lůžko, kde jsem byl do pasu nahý, následně otevře dveře, kde u dveří čeká další pacient, takže nulové soukromí. Měl jsem chuť odejít v polovině vyšetření.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní