Lozíbky 69, Brno 61400
Tento pan zubař se mi pokusil namluvit, že můj zkažený zub je naprosto v pořádku a jde jen o "pigmentaci". Vzhledem k tomu, že šlo o jedničku nahoře a že ta díra byla celkem dobře viditelná, to znamenalo, že pan doktor se jednoduše necítil na vrtání a zbavil se mě celkem směšnou lží. Chápu, že lékař se nemusí chtít párat s každým, kdo za ním příjde, ale snad stačilo říct Slečno nezlobte se, ale neošetřím vás, měla jste o své zuby líp dbát. Pacientovi lhát ve věci jeho zdraví mi ale příjde naprosto neprofesionální a doteď mě mrzí, že jsem to neřešila formální stížností.
Praktické schopnosti pana doktora bohužel zhodnotit nemohu, nebylo mi umožněno žádné vypozorovat.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
jsem velmi spokojena s panem doktorem,citlivý přístup k pacientovi,vysvětlí postup ošetření,naprosto mu důvěřuji a hlavně,při čekání v čekárně nepociťuji vůbec strach,neboť vím,že udělá vše proto,aby ošetření bylo co nejméně bolestivé!
Z
ZD
Připojuji se ke kvalitě stomatologického ošetření pana doktora.
Pechmann
Celá naše rodina navštěvujeme pana doktora Sedláčka. S jeho prací a péčí jsme velmi spokojení.
Děkuji za celou rodinu.• • •
Pacient z Brna-Chrlic
Výborný lékař s lidským přístupem.