MUDr. Michal Hlavatý

Pediatr Více

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Poliklinika Medicina Plus Jiný

Nejlepší lékař, kterého jsem za svůj život potkala. Stará se o naše 3 dítka. Přístup a znalosti pana doktora jsou neskutečné, úžasný člověk!

Umístění: Poliklinika Medicina Plus Jiný

Tým pana doktora a jeho sestřičky je to nejlepší, co mohlo mé děti potkat. Oba dva milí, pan doktor profesionál, napraví chyby jiných lékařů, uklidní, vysvětlí. A jako bonus, děti se ho nebojí! Moje nejlepší volba!!!Děkuji!

Umístění: Poliklinika Medicina Plus Jiný

Jednoznačně doporučují! Je to nejlepší doktor, i když jsme se přestěhovali za Prahů, neměníme, dojíždíme.

Umístění: Poliklinika Medicina Plus Jiný

K panu doktorovi jsem chodil od počátku jeho ordinování v Hvězdově a musím říct, že pan doktor je naprosto úžasný (jak svým úžasným přístupem ke všem pacientů tak i svými znalostmi a snahou nic nepodcenit). I přesto, že je čekárna úplně plná, pan doktor vždy věnuje každému 100% své pozornosti a nikoho žádným způsobem neošidí.Nejlepší lékař, se kterým jsem se kdy měl možnost setkat.

Z
Umístění: Poliklinika Medicina Plus Jiný

Pan doktor i sestřička jsou prostě úžasní. Naše děti se k němu dokonce i těší. Vždy jsou oba milí, vstřícní, pan doktor vše ochotně vysvětlí, poradí. Je to profesionál na svém místě, má neuvěřitelné zkušenosti i z nemocnice a jsem moc ráda, že k němu můžeme chodit. Neznám lepšího lékaře.

Umístění: Poliklinika Medicina Plus

Pan doktor je nejlepší lékař, se kterým jsem se v životě setkal. Chodil jsem k němu přes 10 let a nikdy jsem neměl jedinou negativní zkušenost. Je pečlivý, nikdy nic nezanedbá a vše důkladně vysvětlí. Jeho přístup k dětem je úžasný - to samé se dá říct i o sestřičče, která svým milým úsměvem vždy, i v těch nepříjemných chvílích, zlepší náladu. Pan doktor je PROFÍK, který svou prací žije, a to je v tomto oboru opravdu důležité ...

Umístění: Poliklinika Medicina Plus

Není v Praze lepšího! I díky němu a jeho přístupu jsem dobrou maminkou svým dětem :) Děkuji za jeho péči! Sestřička též perfektní!
Dobrý den, našemu synovi je 15 měsíců. MUDr.Hlavatý ho má v péči od narození. Je to mé první dítě a asi jako každá maminka jsem první měsíce byla hodně vyplašená. Pan doktor je ale nejen profík ve svém oboru, ale i člověk s velkým srdcem, který mi vždy vše vysvětlil, uklidnil mně a poradil. Neumím si představit, že by nebyl...Na cestě je další potomek a z poloviny vím, že díky panu doktorovi vše zvládneme, protože i přesto, že je to brzy po sobě máme takového člověka na blízku :) Díky za Vaše komentáře, protože díky nim, jsem si pana doktora vybrala :)

Umístění: jiné místo příchod dítěte na svět

Chtěla bych se se všemi podělit o zkušenost s panem doktorem. Psal se rok 2001, setkala jsem se s jeho profesionalitou a citem pro své povolání ještě v nemocnici v Benešově. Příchod na svět mého syna nebyl jednoduchý a vyhlídky na jeho život velmi špatné. Pan doktor svým pohotovým rozhodnutím a okamžitým zahájením léčby mu tu šanci na život dal. Přesto, že prvotní prognózy nebyly příliš pozitivní a během raného dětství jsme bojovali s různými zdravotními problémy, vstupuje můj syn do dospělosti jako pohodový a zdravý kluk. Tisíceré díky pane doktore.
Helena Khandlová, Benešov

Umístění: Poliklinika Medicina Plus

p. Dr. Hlavaty je vynikajuci trpezlivy, vzdy respektujici , vnimajici a hlavne odborne fantasticky detsky lekar. Spolu s vynikajici usmievavou a milou sestrickou vzdy poradi a vylieci. Moc dakujeme a prajeme hodne trpezlivosti a lasky, ktoru davate Vy svojim malym pacientom.
Stastni rodicia....

Umístění: Poliklinika Medicina Plus nemoc vnučky

Pana doktora jsme navštívili s vnučkou, která tu byla s dcerou na dovolené z Německa. Bez problémů nás přijal a vyšetřil. Doporučil další léčbu a pozval nás na následnou kontrolu. Perfektní přístup k malým pacientům, laskavý, milý.