Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Běžný termín
Ultrazvuková diagnostika v gynekologii a porodnictví.
Ve smluvní nemocnici osobní provedení operačního zákroku.
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
O mně
V případě obsazení on-line termínu možné telefonické objednání na další termíny v naší ambulanci. Volejte: . Naše ambulance nabízí komplexní péč...
VíceUkončené školy
Běžný termín
Gynekologické vyšetření
Rybářská 81/12, Opava
MUDr. Michael Kozák
Ultrazvuková diagnostika v gynekologii a porodnictví.
Gynekologie pro region Opava a okolí
Ve smluvní nemocnici osobní provedení operačního zákroku.
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
L.H.
Dlouhodoby kvalitni pristup k pacientkam. Dobry pocit z prostredi, sestry a pana doktore.
Dekuji jen tak dal.
A.B.
Spokojenost. Doktor vždy vyhoví a vysvětlí podle potřeby. Profesionální přístup. Sestřička výborná a milá. Doporučuji.
Marcela
Pan doktor je specialista a vždy odvede dobře svou práci. Jsem spokojená. Mohu doporučit jiným ženám.
Petra S.
Příjemný a hodný pán doktor. Vše pěkně vysvětlil s profesionálním přístupem. Příjemné prostředí!!!!!
S. K.
Skvělý přístup jako vždy. Ochota pana doktora i sestřičky, podrobné vysvětlení a šetrnost při vyšetřování.
Eva Hrbáčova
Velmi příjemný přístup,snaha pomoci ,mohu lékaře vřele doporučit všem pacientkami, rovněž sestřička velmi milá a ochotná
L.Jahnová
Mudr.Kozák skvělý lékař, odborník.Mám jen tu nejlepší zkušenost nejen s panem doktorem,ale i sestřička paní Zdenička je skvělá.
VH
Nejlepší gynekolog, vstřícný a odborník na svém místě . Ordinace krásná a čistá v tomto období nastaven režim ochrany pacientů . Sestřička je vlídná a vše vysvětlí. Dekuji
Palkovičova
Pan doktor je skvělý, perfektní jednání, úžasná péče, pomůže a vyhoví ve všem,jsem ráda, že je mým doktorem.
Marie
Příjemný pan doktor i sestřička,doporučuji Všem co nejsou spokojeni u svého gynekologa.Hodnotím kladně.
O mně
VíceUkončené školy