Dotazy od pacientů (13)

chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat zmrazit vajíčka, i když zatím nemám žádný zdravotní problém. A pokud ano, tak kam zajít a kolik to stojí na dobu neurčitou?

Děkuji. Magda

MUDr. Michael Kozák

Obraťte se s tímto dotazem na jakékoliv IVF centrum v ČR ,kde Vám sdělí přesné podmínky, cenu atd.

• Dobrý den, chtela bych se zeptat 4.12 2017 mi byl laparoskopicky odstranen levy vejcovod kvuli mimod

Dobrý den, chtela bych se zeptat 4.12 2017 mi byl laparoskopicky odstranen levy vejcovod kvuli mimodeloznim tehotenstvi. V nemocnici mi rekli ze mam nechat projit 2x menstruaci a muzem se snazit dal o dite. Menstruace se mi dostavila 2den po operaci (nevim zda to mam povazovat za menstruaci nebo…

MUDr. Michael Kozák

To první krvácení nebyla klasická menstruace. Počkal bych cca 6-8 týdnu od operace s plánovanou graviditou.

Dobry den muze se stat ze jsi doktor nevdimne 9 tydnu ze plod nema srdicko.dekuji

MUDr. Michael Kozák

Akce srdeční by měla být v 9. týdnu gravidity již viditelná, pokud se tedy jedná o skutečně 9. týden těhotenství.

• Dobry den chtela bych jse zeptat jestli jse muze stat ze potratova pilulka muze byt podana po 9 tydn

Dobry den chtela bych jse zeptat jestli jse muze stat ze potratova pilulka muze byt podana po 9 tydnu tehotenstvi.Dekuji

MUDr. Michael Kozák

Bohužel ne. Těhotenství pomocí potratové pilulky lze ukončit do 6. týdne těhotenství.

• Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně problému, který se týká mého prsu. Před rokem jsem si v pra

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně problému, který se týká mého prsu. Před rokem jsem si v pravém prsu nahmatala bouličku. Bohužel jsem si nikdy prsa neprohmatávala pravidelně, a proto jsem nevěděla, jestli tam byla vždy, nebo ne. Navštívila jsem svoji gynekoložku, která bouličku nahmatala…

MUDr. Michael Kozák

Hmatná "bulka" v prsu bývá velmi často zduřelá mléčná žláza v prsu, neboť i prs podléha hormonálním změnám během mestruačního cyklu.Tedy pokud jste měla UZV negativní, je třeba závěr…

dobrý den,
    v létě mi v nemocnici zjistili že mám endometriózu.Moje paní doktorka mi předepsala na tři měsíce Visanne a potom že mi nasadí Mirenu aby už tolik nekrvácela.Během brání Visanne jsem měla po celou dobu nežádoucí účinky jako průjem a při náhodném odběru moče u obvodní doktorky…

MUDr. Michael Kozák

Wobenzym Vám určitě neublíží. Je možné, že jste ta nešťastná pacientka,které IUD Mirena opravdu nesedí.Doporučuji i já počkat.Řada Vámi popisovaných potíží může skutečně odeznít. Vytažení Mireny…

mám dlouhodobý problém s pohlavním stykem (déle než 2 roky). Předtím bylo vše v pořádku, poté jsem cca rok neměla žádného partnera a pak se objevily komplikace. Pohlavní styk nebyl možný, protože to opravdu hodně bolelo i při dráždění jedním prstem. Svaly u vchodu jsou stažené…

MUDr. Michael Kozák

Dobrý den, Vámi popisovaný problém dle mého názoru bude vhodné řešit ve spolupráci gynekologa a sexuologa, zvážil bych i formu psychoterapie cestou sexuologické ambulance.

jsem již plnoletá a stále jsem nebyla ani na jedné prohlídce. Je nutné tam chodit pokud nemám problémy? A jinak bych se chtěla zeptat zda berete nové pacienty? Děkuji

MUDr. Michael Kozák

Dobrý den, každá dívka by měla navštívit gynekologa po 15. roce věku, nejpozději do 18. roku.Důležitá je prevence, tedy i ženy, které nemají žádné potíže by měly gynekologa navštěvovat alespoň…

• Zdravim chci se zeptat jestli moc vadi ze jsem si vzala včera (pondělí) kolem 16:00 hodin prasek jak

Zdravim chci se zeptat jestli moc vadi ze jsem si vzala včera (pondělí) kolem 16:00 hodin prasek jako vždy a další hned chvilku po pulnoci jako za úterý jsem si to uvědomila až po chvili a beru ji už dost dlouho a jestli se musíme nějak s přítelem omezovat dekuji

MUDr. Michael Kozák

Pokud jste si vzala tabletku dříve než je pravidelný interval užívání, nemělo by se nic stát.Dbejte ale prosím na to , aby užívání tabletek hormonální antikoncepce bylo pravidelné.

• Dobrý den , chtěla bych se zeptat jsem ještě panna a půjdu si předepsat antikoncepci a chtěla bych s

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jsem ještě panna a půjdu si předepsat antikoncepci a chtěla bych se zeptat jestli mě budou vyšetřovat jen hmatem jako ultrazvukem a nebo i preventivně že mě budou prohledávat
    Děkuji předem za odpověď

MUDr. Michael Kozák

Dobrý den, pokud nemáte ještě pohlavní styk,gynekologické vyšetření přes pochvu se neprovádí.

• Výtok z pochvy

Dobrý den. Mám výtok z pochvy, tmavého zbarvení, řekla bych tak hnědo/šedý, který zapáchá, někdy více, někdy méně a někdy je v něm i hlen a krev se sraženými kusy krve. Mohla bych se zeptat, zda by jste uměli odhadnout o co se jedná? Děkuji za odpověď.

MUDr. Michael Kozák

Jedná se s vysokou pravděpodobností o zánět, blíže po gynekologickém vyšetření.S pozdravem dr.Kozák

• Svėtlíková Monika

Dobrý den p.doktore.mam stále špinéní a nékdy bolesti v podbříšku a v zádech.je to stále u mė normální.nevím zdali mám přijít znovu na kontrolu.nebo mám vydržet.ale od té poslední kontroly mé to stále trápi.dékuji

MUDr. Michael Kozák

zastavte se zítra do ambulance mezi 8:00-8:30.Podivám se na Vás a uděláme i odběry. S pozdravem dr.Kozák

• Přechod k Vám

Dobry den, chtela bych k Vam prejit. Mam si zajistit k prvni navsteve kartu od puvodniho lekare?
    Daji mi ji? Dekuji.

Dobry den,
    tesi mne Vas zajem o nasi ambulanci. Objednejte se co nejdrive on-line nebo telefonicky. Vasi zdravotni dokumentaci nepotrebujete.Vse vyridime za Vas po Vasi prvni navsteve a zaregistrovani…

Často kladené dotazy