Cenessto s.r.o. - stomatologie

Pekařská 84/440, Brno-střed, Brno 60200

4 názory

Úžasný přístup pana doktora Kučery od první chvíle. Má nejen výborné odborné znalosti, ale i laskavou a klidnou povahu, díky které se moje dcera při ošetření poúrazového stavu vůbec nebála a hezky spolupracovala. Na další návštěvu v Cenesstu se dokonce těšila. Pan doktor vše vysvětlil jednoduše, srozumitelně a s velkým respektem k tomu, jak děti reagují v náročných situacích. Je vidět, že je to skutečný odborník, který dokáže vytvořit bezpečnou, příjemnou a přátelskou atmosféru. Rozhodně doporučuji.

• Cenessto s.r.o. - stomatologie Jiný  •

Pan doktor je jednička ve svém oboru. Ošetření panem doktorem je velmi precizní, bezbolestné a jako bonus skvělý lidský přístup k pacientovi.

• Cenessto s.r.o. - stomatologie Jiný  •

Vynikající stomatolog s laskavým přístupem k pacientům. Všechny zákroky mi provedl bezbolestně a na špičkové úrovni. Tříletému synovi dokázal ošetřit kaz bez jediné slzy. Smekám klobouk a dávám nahoru všechny svoje čtyři palce.

• F

Myslím, že můžu říct, že od té doby, co chodím k panu Kučerovi, se už zubaře opravdu nebojím, naopak se k zubaři i těším! Vše velmi ochotně a poctivě vysvětlí a stoprocentně se pacientovi věnuje.