MUDr. Marta Horáková

3 názory

Vršovická zdravotní a.s.

Oblouková 837, Praha 101-00

3 názory

Paní doktorka ošetřovala mého syna a po celou dobu léčby jsem byla velice spokojená.Byla trpělivá,milá a velice šikovná.Se synem se vždycky na všem domluvila.Pro malého pacienta( 4 roky) to byl ten nejlepší přístup k němu.

• V

Paní doktorka mi laparoskopicky operovala žlučník.Po tomto zákroku jsem byl nucen podrobit se dalším dvěma zákrokům s tím,že i po posledním zákroku pociťuji mírné bolesti.Při představě dalšího pobytu v nemocnici Motol dostávám psychické trauma.

MUDr. Marta Horáková

Pane inženýre, Váš případ byl o trochu komplikovanější bež banální operace žlučníku. Opakovaně jsem Vám vysvětlovala, že se jednalo o vedlejší nález, který Váš zdravotní stav zkomplikoval (nebudu zde rozepisovat podrobnosti, neboť se jedná o lékařské tajemství). To, že pociťujete mírné bolesti v této době po operaci není nic neobvyklého, lze to řešit. Za atmosféru nemocnice Motol osobně nemohu, nevím proč to zde zmiňujete. T.č. tam již nepracuji.

• U paní doktorky jsem podstoupil dva zákroky v oblasti plastické chirurgie. Chovala se vsřícně a mile, vzbuzovala důvěru. Zákrok provedla zručně a bez bolesti.