MUDr. Marie Nehybová

Zubař Více

Zubní lékařka

Jana Babáka 11, Brno 61200

K paní doktorce chodím už přes 20 let. Skvělá odbornice, příjemná, rychlá. vynikající a empatický člověk.
    Jana

• E

Skvělá doktorka, pečlivá, ale rychlá. Čas, na který jste objednaní, dodržuje. Skvělý přístup, vždy informuje, co se chystá udělat, zajímá se o pacienta. Naprostá spokojenost!

• Bezvadná lékařka,chodím do ordinace dlouho,ještě jako zaměstnanec Telecomu.,
    bezvadný přístup, sestřička to stejné,-prostě bezva sehraná dvojka.
    Pacient se nemusí bát,svěřit se do péče,prostě dlouholetá spokojenost.

• maximální spokojenost

• Navštěvuji již hodně let, vždy jsem byl spokojen, vstřícné a příjemné chování k pacientovi, jak od paní doktorky, tak od sestřičky.
    V případě problémů ošetření ihned, objednání návštěvy kolem tří týdnů.

• Paní doktorka je skvělá lékařka. K pacientům se chová velmi hezky, při ošetřování vždy dopředu upozorní na to, co se právě chystá dělat. Po odborné stránce nemám absolutně co vytknout. V čekárně jsem nikdy nebyla více než 10 minut
    Paní doktorka Nehybová a její sestřička jsou úžasné !!! Všem DOPORUČUJI !!!

velmi vstřícná a svižná

• H

Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji!

• Pani doktorka mě neošetřuje, ale kdybych potřebovala, tak se obrátím s velkou důvěrou. Znám ji spíš jako člověka a ten je velice dobrý. Sestřička je také milá a děkuji za péči o ostatní