Full HD. Tento přístroj byl zakoupen s přispěním nadace Muži proti rakovině.
Pondělí 7:30 – 12:00 MUDr. Kaplán 12:30 – 15:00 MUDr. Galas
Úterý 7:00 – 14:00 MUDr. Kaplán
Středa 7:00 - 14:00 MUDr. Kaplán
Čtvrtek 7:45 – 14:00 MUDr. Kaplán
Pátek 7:45 – 12:00 MUDr. Kaplán 12:30 – 13:30 MUDr.Galas
- Urologie
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily urologů v okolí8 názor pacienta
IM
Nepříjemná zkušenost u pana doktora kdy léčený pacient přišel v doprovodu s partnerkou pro pana doktora asi nestandardní, dal to velmi nepříjemným způsobem najevo, až neprofesionálním přístupem. Jeden by si myslel, že pokud podporíte partnera ve věci, která se týká obou je to jen dobře, ale opak je pravdou. Možná by se mohl inspirovat sestřičkou té i v tom frmolu jen velká pochvala.
Nejstr
Pan doktor je komunikativní,co vás zajímá, všechno vysvětlí. A setřička na to, jaký má fofr, zvláště po ránu je pořád usměvavá a velmi ochotná a milá. Vemi obdivuji.
Zdravotní sestra, která pracuje na Palackeho)
Doktor možná není špatný, ale potřebuje vyměnit personál, sestřičky jsou tam hodně naštvané a nepříjemné na pacienty, tak vam tam neradím chodit, když nechceš mít špatnou náladu)
Markéta R.
Chodila jsem k panu doktorovi Galasovi do Berouna, měla jsem vleklé problémy se záněty močového měchýře a zánět ledviny, nekončící trápení. Na jeho doporučení jsem si nechala udělat autovakcínu a zprůchodnění zúžené močové trubice od té doby mám klid :-). Bylo to dost nepříjemné, ale výsledek je vynikající. Jsem MUDR.Galasovi velmi vděčná a už nemusím stále užívat léky a trpět. Mohu ho jen vřele doporučit. Díky Vám pane doktore, jste zlatý člověk.
B.Murtingerova
Byla jsem velmi spokojená s lidským,citlivým a vstřícným přístupem!!!!!! Vše mi vysvětlil a poradil mi s problémem s kterým jsem za ním přišla.
standokan66
Pan doktor byl velice milý, ochotný mi vše vysvětlit a jako odborník mi pomohl od problémů které mě dlouhodobě trápily. Sestřička je také velice příjemná . Doporučuji a velice panu doktorovi děkkuji
Velmi Dobry
I visited Doctor Galas' practice recently (one of his colleagues saw me). I was impressed by the punctuality of the practice, the clarity of the doctor and his explanations to me
Yanna Aivy
U pana doktora jsem byla dnes poprvé, ale byl neuvěřitelně milý, šetrný a vše mi dopodrobna vysvětlil. Líbilo se mi, že je s ním legrace - dost mě to uvolnilo, protože jsem měla z vyšetření strach. Sestřička není ani příjemná, ani nepříjemná. Mám na ní naprosto neutrální názor.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den chci se zeptat mám kamaráda který v dětství přišel o obě varlata měl kýlu která byla zahnisaná v této době bych chtěl mít dítě myslíte že by mohl mít nějakou šanci ? na umělé oplodnění má to cenu jít na spermogram ? Děkuji Hana
Dobrý den, v případě,že je pacient po odstranění obou varlat, je jediná
možnost potomků za použití cizího dárce.