S radostí Vám oznamujeme, že gynekologicko – porodnická ambulance GYNURO s.r.o. v Ostravě – Proskovicích je od pondělí 11. 5. 2020 opět v plném provozu.
Ambulance ošetřuje pacientky po objednání na domluvenou dobu ošetření. Žádáme pacientky s akutním problémem, aby nás před návštěvou ambulance telefonicky kontaktovaly na t.č. 732 348 884 a domluvily si přesnou dobu ošetření. Opatření je zavedeno kvůli omezení kontaktů pacientek v čekárně.
BEZ PŘEDCHOZÍ DOMLUVY NEMUSÍ BÝT PACIENTKY S AKUTNÍM PROBLÉMEM OŠETŘENY V DOBĚ JEJÍCH PŘÍCHODU DO AMBULANCE!!!
Dále Vás důrazně žádáme o dodržování hygienických opatření:
Do čekárny vstupujte pouze s nasazenou ústenkou, rouškou, respirátorem (nepoužívejte respirátor s výdechovým ventilem) nebo jinou adekvátní ochranou nosu a úst (nepoužívejte tričko, halenku a jiné části oblečení)! Tuto ochranu nesundávejte během celého pobytu v prostorách ambulance a čekárny. Před vstupem do ordinace se vydezinfikujte ruce. V čekárně dodržujte minimálně dvoumetrový odstup.
ZÁKAZ vstupu do prostoru čekárny a ambulance více než jedné doprovázející osobě a dětem!!!
Doprovázející osoba by měla být rodinným příslušníkem pacientky.
Případný vícečetný doprovod pacientky zůstává venku před čekárnou. Pacientka vstupuje maximálně s jednou doprovázející osobou. Toto opatření dodržujte z důvodu omezení kontaktů.
O případných dalších změnách Vás budeme v budoucnu informovat podle aktuálního vývoje situace stran COVID-19 v ČR. Děkujeme za pochopení a dodržování nastavených pravidel a omlouváme se za komplikace.
1999 – úspěšné ukončení studia medicíny JLF UK Martin - obor: všeobecné lékařství
2016 - úspěšné ukončení doktorského postgraduálního studia - Ph.D., Univerzita Palackého, Olomouc
Zaměstnání:
1999 - 2001 Gynekologicko - porodnické oddělení Nemocnice s poliklinikou Čadca, SR
2001 - 2003 Gynekologicko - porodnické oddělení Nemocnice Bílovec
2006 Specializovaná způsobilost k samostatnému výkonu povolání lékaře v oboru
gynekologie a porodnictví
2010 Specializovaná způsobilost k výkonu povolání lékaře v oboru urogynekologie
Členství v organizacích:
- člen České gynekologicko-porodnické společnosti (ČGPS)
- člen Urogynekologické společnosti (UGS)
- člen Mezinárodní společnosti pro kontinenci (ICS)
- člen Mezinárodní urogynekologické společnosti (IUGA)
- člen Evropské urogynekologické společnosti (EUGA)
- Gynekologie a porodnictví
Očkování proti hpv
Urodynamické vyšetření
Na Smyčce 317/5, Ostrava-Jih, Ostrava 724 00
V.Ch.
Změnila jsem minulého gynekologa, protože se choval afektovaně, vyumělkovaně s o třicet let mladší milenkou. Jeho sestra asi ani nebyla zdravotní sestrou, vypadala jako plastiková recepční. Nechci jmenovat a chci na toto individum zapomenout. Pan gynekolog Gartner je pravý opak. Je to člověk ae zdravým rozumem, netlačí na mě a je velmi sympatický. Jeho sestra je opravdu empatickou a chytrou zdravotní sestrou.
• GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. • vedení těhotenství •
Kateřina Procházková
s panem doktorem a sestřičkou jsem velice spokojena. Našla jsem je náhodou - hledala jsem gyn blízko bydliště. Opravdu vstřícní a ochotní, hezká ordinace a bezproblémové parkování. Děkuji.• GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. • Jiný •
Kamila Vařechvá
S panem doktorem jsem velmi spokojená, už dlouho jsem se nesetkala aby lékař tak vše důsledně vysvětlil, díval se na pacienta a ne do počítače,i setřička velice příjemná , bála jsem se cévkování, ale je vidět , že je profik.Vřele doporučuji .
• GYNURO s.r.o. - MUDr. Marcel Gärtner, Ph.D. • urodynamické vyšetření •
F
Fatima
Velmi doporučuji. Pan doktor je profesionál se skvělým, empatickým přístupem k pacientce. Sestřička je také velmi příjemná. Kéž by takových lékařů a sester bylo více !
Marki Gabriely
Neznám lepšího lékaře než pana doktora.Poprvé jsem byla v šoku z nádherné ordinace ,kde byla konev s horkou vodou ,instantní kávou a kelímky.To jsem nezažila vůbec nikde.Možná jsem viděla v zahraničních filmech.Sestřička výborná,empatická,vztřícná a pan doktor vynikající odborník a jako člověk velice empatický.Byla jsem u něj s dcerou,měl čas si popovídat,poradit,jako člověk výborný,takových lékařů by mělo být více.
J.K.
Jsem velice ráda, že jsem zvolila tohoto lékaře. Velmi příjemný, jemný. V ordinaci se cítí člověk velmi dobře. Je třeba vyzvednout také sestřičku. Vždy milá a ochotná. Jsem velice spokojená.
E
E.V.
Velmi příjemný přístup pana doktora a sestřičky, vše dopodrobna vysvětleno, žádné výhrady. Doporučuji.
R.
Naprostá spokojenost, citlivé zacházení a jednání, podrobné vysvětlení současného stavu, ultrazvuku, následků vyšetření a příprava na možné následující výskyty a projevy. Ordinace je malá (dostačující), a hlavně diskrétní. Zdravotní sestra příjemná a milá.
Jana V.
Profesionální přístup pana doktora tak jako vždy. Vysvětlí všechny úkony, které provádí. Doporučuji všem. Děkuji
V.V.
Bez chybičky:-). Příjemná atmosféra, žádné konfliktní, nebo arogantní chování, velká spokojenost:-).
13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den jsem holka 16 a po prvnim sexu s klukem me boli genetalie v pravo a trosku nalevo je to cervene svědí to mohu vam poslat fotky?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Ano, můžete a kupce si Clotrimazol krém a nemažte postižené místa 3xdenne
Dobrý den pane doktore jsem těhotna a nemužů najít lékaře aby mně vysetril tak by se chtěla zeptat jestli přibírat pacienty Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.
Nabídek jste dostala už hodně. Vidíte, kolik je volných gynekologů. Otázkou je, kde bydlíte. Pokud u Ostravy, klidně přijeďte. Ať vše dobře dopadne. M.Gartner
- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě