MUDr. Ludmila Štefcová

Zubař · Více

Zubní lékařka

Jana Babáka 11, Brno 61200

Bohužel po několika návštěvách (objednání na čas) jsem musel čekat vždy minimálně 2 hodiny. Vidím, že ostatní lidé v komentářích, s tím problém nemají, ale toto se nestává tak často, aby člověk někam dorazil, objednán, a musel čekat tak významnou dobu. Paní doktorko, jestli se to k vám dostane, prosím udělejte s tím něco. Ohledně hodnocení kvality, tak jsem za svou dobu vystřídal více zubařů (kvůli pracovnímu přemístění), a ostatní zubaři pracují s novými nástroji i metodami. Nedovedu posoudit kvalitu práce, ale mladší zubaři 35+ mě přijdou seznámeni s novými metodami a mají dle všeho také nové nástroje, které člověku zkracují čas zákroku a ulehčují průběh.

• Zubní lékařka Jiný  •

Lékařka, co se perfektně postará o pacienta, umí řešit problém, nemyslí si, že lidé jsou hloupí a neznají cenu. Poměr cena/výkon absolutní špička. Děkujeme, že jste, vážená paní doktorko. Jste člověk s unikátním a lidským přístupem, kterých je dnes opravdu velmi málo. Díky za vše.

• Zubní lékařka Jiný  •

Jsem pacientkou paní doktorky Štefcové přes 20 roků a hodnotila bych jí i deseti hvězdičkami. Je odborník a její přístup dokáže snížit obavy z návštěvy zubní ordinace na minimum.Hrubá M.

• Zubní lékařka  •

K paní doktorce chodíme celá rodina a jsme velmi spokojeni. Snaží se k zubům chovat co možná nejšetrněji, aby pacientovi co možná nejdéle dobře sloužily. Mamce prodloužila život asi 8mi zubů min o 15 let, jiný zubař je chtěl vytrhat.

• B

Ve svém hodnocení mé zubní lékařky paní doktorky Štefcové jsem omylem ponechal hodnocení "neutrální" s třemi hvězdičkami (jak bylo v tabulce přednastaveno). Bude-li to možné, prosím o opravu na hodnocení "velmi dobrý" s pěti
    hvězdičkami. Předem srdečně děkuji.

• B

Jako bývalému vojákovi z povolání, postiženému srpnovými událostmi v roce 1968, mi bylo v roce 1989 v rámci rehabilitačního řízení navrženo, abych přešel pod lékařskou péči Vojenské nemocnice. Protože v té době jsem byl
    již několik let pacientkou paní doktorky Štefcové a byl jsem s její prací maximálně spokojen, se svým rozhodnutím jsem váhal. Nakonec jsem se rozhodl, že dobrého si má člověk vždy vážit a proto jsem u paní doktorky jako pacient zůstal. Dnes svého rozhodnutí nelituji. Díky pečlivosti a hlavně preciznosti práce paní doktorky mám dnes
    ve svém vysoce důchodovém věku téměř všechny zuby "své" a ne jako většina mých vrstevníků, kteří si je na noc odkládají do skleničky.

• Paní doktorka Štefcová není pomalá, ale pečlivá.
    Zdání pomalosti je způsobeno pravidelným nekonečným čekáním v čekárně. Téměř nikdy to není méně než 45 minut, často i 1,5hod.
    Nemohu pochopit, proč si paní doktorka Štefcová neumí nebo nechce zorganizovat lépe objednávání pacientů.
    Před vedlejší ordinací/stomatoložka MUDr. Nehybová/pacienti čekají tak do 15 minut.
    Někdy mě napadá, zda ten pravidelný asi hodinový posun v objednávání není záměr, aby to vypadalo, že je o p. doktorku abnormální zájem.
    Připadá mi též, že předcházející příspěvek si napsala p. doktorka Štefcová sama.

• Paní doktorka je empatická,pečlivá a z nikoho netahá zbytečně peníze, odborně na vysoké úrovni. Měla několik nabídek pracovat na klinice.To mohu velmi dobře posoudit, máme v rodině stomatalogy, což paní doktorka vůbec neví.
    Hodnocení, že je pomalá, považuji za urážku, ti co to o ní napsali, ať si jdou jinam - k rychlíkům a uvidí, jak budou " kvalitně" ošetřeni.

• Je mi víc jak 60 roků, poznal jsem za svůj život hodně zubařů jak při povinných prohlídkách ve škole, tak později v zaměstnání a můžu říci, že mě mnozí pomohli k tomu, že už mě těch zubů moc nezůstalo. Asi před 17 roky mě byla doporučena paní doktorka Štefcová. Byl jsem velice mile překvapen, že může existovat tak milá, pozorná a přitom s takovou odborností a pečlivostí pracující lékařka. Celou tu dobu mě zbytek mých zubů ošetřuje a udržuje a můžu říci, že jsem lepšího zubaře nikdy neměl. Pro mě i mojí ženu je skutečně nejlepší a mohu ji s klidným svědomím doporučit každému.

• Příjemná ,pozorná, citlivá.