Mgr. Lucie Rudinská, DiS.

přijímá nové pacienty

Psychoterapeut, Psycholog Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Specializuji se na partnerské a rodinné problémy. Ráda s klienty spolupracuji na jejich seberozvoji, ale i zvládání závažných potíží jako jsou deprese, panické ataky, různé závislosti, existenciální krize. Terapii a poradenství poskytuji klientům od 15-ti let.
Ráda analyzuji fakta, abych odstranila pravou příčinu problému. Je pro mě důležité, aby klient poznal sám podstatu vzniku jeho potíží a přerušil tak „nekonečnou“ smyčku opakujících se problémů.
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Psychoterapie

• Psychoedukace

• Psychoterapie

• Koučování

• E

Paní magistra je moc milá, jsem zatím po první návštěvě, ale ráda zkusím znovu

• RR Terapie s.r.o. individuální psychoterapie  •

Jsem opravdu ráda, že jsem vyhledala pomoc paní Lucie, pomohla mi a nasměrovala správným směrem když mi bylo nejhůř. Navíc je velmi milá a empatická a jako bonus je na skvělém místě, ordinace je moc hezky zařízená, takže se člověk cítí v takovém prostředí příjemně a uvolněně. Vždy jsem od ní odcházela s pocitem, že vše se dá zvládnout a nic není tak černé. Paní Lucii patří velké děkuji.

• RR Terapie s.r.o. individuální psychoterapie  •

Paní doktorka je skvělá. Chápavá, snaží se pomoci, naprosto přesně ví, kam "sáhnout". Konečně mám pocit, že jsem našla správnou terapeutku, která mě navádí a skutečně řeší mé problémy.

• E

Paní magistra skutečně naslouchá a snaží se poradit, nasměrovat správným směrem. Mnohokrát jsem se díky ní dokázala na situaci podívat z úplně jiného úhlu pohledu, což mi pomohlo se svým problémem lépe pracovat. Jsem s terapiemi více než spokojená a nemám nic, co bych mohla vytknout.

• E

Po první návštěvě jsem si jistá, že paní doktorka ví, jak mi pomoci. Určitě do terapií jdu.

• A

Paní Rudinská je velmi empatická, pomůže, ale snaží se, aby si člověk pomohl sám.

• N

Paní Rudinská je naprosto úžasná. Chodím k ní už skoro rok a nikdy nebyl s něčím problém. Vždy ochotně porodila a pomohla a na tváři jí nechyběl úsměv. Její ordinace je taktéž velmi příjemná takže jde cítit spíše až domovská atmosféra. Jsem moc spokojená

• RR Terapie s.r.o. individuální psychoterapie  •

Děkuji za velmi příjemné a užitečné setkání s paní Rudinskou.

• A

Paní magistra je naprosto úžasná, moc doporučuji. Setkání s ní jsou velmi přínosná a člověk se cítí mnohem lépe. Krásné jsou i prostory pro terapii. Moc děkuji.

• D

Jsem moc spokojená s výběrem terapeutky, paní Rudinská je velmi empatická a lidská a vždy odcházím nabytá energií.