MUDr. Libor Žižlavský

Zubař Více

Ordinace zubního lékaře

Bratislavská 2, Brno 60200

• S

Nejlepší zubní lékař s kterým jsem se za celý život setkala, dnes už k němu chodí většina členů z mé rodiny. Ze zubařů jsem neměla nikdy dobrý pocit, díky panu MUDr. Žižlavskému už strach ze zubaře nemám. Chodím do jeho ordinace cca 18 let.

• Ordinace zubního lékaře Prevence a opravy zubů  •

• zubařů jsem se odjakživa bál, už jen zvuk vrtačky by pro mne neúnosný, ovšem teď, po bezesném víkendu musím říct že pan doktor je naprostá jednička ve svém oboru a klobouk dolů, neskutečně mi pomohl a vím že další návštěvi se už bát nemusím, doporučuji naprosto všem a Vám pane doktore nesmírně děkuji

K panu doktorovi jsem chodila před více jak dvaceti lety na polikliniku U pošty, v mezičase jsem měla také výborného stomatologa,ale z praktických důvodů jsem se k dr. Žižlavskému vrátila a nelituju. Je velice jemný, šikovný,ano-téměř bezbolestný, zbavil mě strachu ze zubního křesla.S výsledky jeho práce jsem velmi spokojena.

K panu doktorovi jsem chodila sice téměř před dvaceti lety (ještě na polikliniku v Komarovově ulici, nevím, jak se jmenuje teď), ale mám ty nejhorší zkušenosti. Vysmíval se mému strachu, řekl mi, že bych měla sedět dlouho v čekárně, abych mu odehnala všechny pacienty a aby toho měl míň... Dokonce mi doporučil odstřihnutí uzdičky, když jsem odmítla, vyhrožoval mi, že mi hrozí paradontóza... A zákrok jsem si nenechala udělat, bude to už dvacet let a paradontózu jsem ještě nedostala...

• Maximální spokojenost a všechna úcta k panu doktoru Mudr.Žižlavskýmu Liborovi

• Jsem jeho dlouholetá pacientka a jsem s ním velmi spokojena.
    Škoda, že takový nejsou všichni doktoři.

• První stomatolog, kterém plně důvěřuji.

• S Dr. Žižlavským jsem spokojena. Jen je škoda, že mají stomatologové tolik pacientů a proto málo času. Problém s dlouhým objednáváním je bohužel u všech zubařů. Avšak v akutním připadě jsem vždy byla ošetřena.

• Velmi dobrý a příjemný doktor, vysvětlí o co jde a má citlivý přístup k pacientovi.

• Doporučuji!