Mgr.
Psychoterapeut
Dětský psycholog
o specializacích
Praha 3 adresy
Psycholožka a terapeutka. Vzděláním a praxí psycholožka zaměřená na práci s dospělými a dětmi, ve školství, s rodinami, s rodinami dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. Dlouhá léta pracovala v poradenství ve školství. Absolvovala psychoterapeutický výcvik SUR, výcvik ve vztahové terapii s dětmi a dospívajícími a terapii hrou, kurz rodinného poradenství, krizové intervence a mnoho kurzů v diagnostice a v práci s dětmi se speciálními vzdělávacími potřebami. Nabízí poradenství a psychoterapeutickou práci dospělým, také dětem a rodičům či dospívajícím. Pomoci vám může s obtížemi ve výchově, v oblasti předškolní a školní docházky, problematikou vztahových a komunikačních potíží dětí a dospívajících. Pro čerstvé rodiče nabízí také práci na tématech spojených s příchodem miminka, dětí a hledáním vlastní cesty jako rodiče.
Nejsem klinický psycholog, zdravotnický pracovník a nedělám diagnostiku dětí (mimo školní zralosti a primárních reflexů). Poradím, ale nediagnostikuji.
Specificky pro děti nabízím terapii hrou, filiální terapii pro rodiče, předškolní přípravu a neurovývojovou stimulaci, stimulační program Maxík.
- Dětská psychologie
Psychologické poradenství
Laktační poradenství
Poradenství pro rodiče
1 300 Kč -
Senovážné náměstí 23, Vchod do dvora, vstup D, 3.patro, dveře D301výtahu, Praha 110 00
Za Mlýnem 1748, Dveře s nápisem RC Zahratka nade dveřmi, Hostivice 253 01
Senovážné náměstí 23, D301, 3. Patro, vytah, Praha 110 00
O
Olga Popova
Velmi dobrá psycholožka, pozorná a empatická odbornice.
• Psychoterapeutické centrum Řipská • psychologické poradenství •
Děkuji a držím palce
Lukáš
Děkujeme paní doktorce za vstřícnost a snahu nám pomoci.
JL
Paní terapeutka byla velice empatická, dokázala si z množství mého vyprávění vybrat ty důležité informace a na jejich základě mě nasměrovala dál.
N
Nina
Měla jsem obavy před návštěvou, protože jsem nikdy nebyla u terapeuta. Paní magistra byla velmi příjemná a mně i manželovi dala mnoho přínosných rad jak se synem pracovat. Rodičovství je mnohdy těžké, ale když chcete co nejlépe své děti připravit na cestu životem je dobré se poradit s někým, kdo rozumí dětské duši.
Děkuji• Psychoterapeutické centrum Řipská • psychoterapie •
Mgr. Lenka Brožková
Děkuji za milou zpětnou vazbu
Lenka Brožková
MH
Klidné, empatické prostředí. Je vidět snaha o porozumění a pomoc.
Děkuji za zpětnou vazbu
I.R.
Setkala jsem se s paní Brožkovou kvůli pro mě palčivému tématu, a to velmi vysoká citlivost a dráždivost mé dcery, se kterou jsem si často nevěděla rady. Musím říct, že mě setkání příjemně překvapila. Paní Brožková trpělivě vyslechla můj problém, některé prvky chování dcery objasnila a dovedla velmi citlivě a trefně poradit. Rady doma dobře zabraly, takže spokojenost. Paní Brožkovou doporučuji.
• jiné místo • Jiný •
N
Paní Brožková má profesionální přístup, kterého si velmi vážím. Všechna naše sezení jsou pro mě velmi přínosná a důležitá a terapie je pro mě díky ní skutečně bezpečným prostorem, na který se můžu těšit.
• Psychoterapeutické centrum Řipská • individuální psychoterapie •
Michala
Dobrý den, paní magistra byla velmi milá a pohodová, a proto dcera neměla žádný problém s ní mluvit o svých problémech. Chtěly bychom jí obě poděkovat za pomoc.
• Psychoterapeutické centrum Řipská • psychologické poradenství •
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den mám syna 3 a půl roku má problém ze stolici než chodil do školky tak chodil na záchod kakat a jak je ve školce tak pořád kaká do trenek a neřekne že chce jít na záchod takže perem 5 deně a trvá už to 1 měsíc děkuji
potíže s vyměšováním u dětí předškolního věku bývají poměrně časté. Pokud se situace ještě nezlepšila, tak určitě vyhledejte dětského psychologa pro rodičovskou konzultaci a proberte s ním, jak k situacích přistupujete. V těchto případech je lepší vyhledat odborníka hned na počátku než čekat do zhoršení.
Někdy se takto u dětí projevuje reakce na zátěž z docházky do školky, může to být přechodné období. Někdy potřebují více podpory, jinou domluvu s MŠ, změnu docházky.
S pozdravem,