Vystudoval obor Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Pavla J. Šafárika v Košicích. Specializovanou způsobilost v oboru Urologie záskal v roce 2009 v Praze. O rok později mu byl v belgickém Bruselu udělen titul FEBU (Fellow Of The European Board of Urology).

Po ukončení studia v roce 2002 nastoupil jako sekundární lékař na Interním oddělení Nemocnice s poliklinikou v Povážské Bystřici, následně pracoval jako sekundární lékař na Interním oddělení Fakultní nemocnice Ostrava. Od roku 2003 do roku 2011 působil jako sekundární lékař na Urologické klinice VFN a současně jako odborný asistent 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy. V roce 2011 pracoval na Urologické klinice nemocnice v Rijádu (Saudská Arábie), v roce 2012 pak působil na Urologické klinice nemocnice v Saské Kamenici (Německo). Od října 2012 pracuje také na Urologickém oddělení Nemocnice na Bulovce.
V roce 2015 absolvoval odbornou stáž ve Vídni.
Více O mně

UroVize - urologická ambulance

Krškova 807/21, Praha 5, Praha 150 00

Urologická klinika (VFN)

Ke Karlovu 6, Praha 120 00

Milý,empatický lékař.Vše mi podrobně vysvětlil . Operace proběhla bez komplikací. I při propuštění jsem dostala srozumitelné instrukce a doporučení .

• jiné místo Jiný  •