O mně
Fotografie
Znalost jazyků
- Angličtina
Martin Š.
Bohužel kožního doktora potřebuji a musím říct že p. Řezáčová je nejlepší jakého jsem kdy měl. Možnost vyšetření bez objednání, rychlost, profesionalita, přístup. Moc děkuji.
L.J.
U paní doktorky jsem dnes byla poprvé a musím říct, že jsem velmi spokojená s jejím přístupem k pacientovi. :) Vše mi bylo podrobně vysvětleno.
Frantisek Latal
Dekuji za meho syna. Uz jsme si nevedeli rady leceni u Pani doktorky Gestmanove na Praze 11 hruza pres rok si s tim nedokazala poradit a to jeste na objednani a vzdy cekacka pres mesic. Pani doktorku Řezáčovou jsem si vyhledal pres internet a recenze nelhali. Prvni navsteva dve masticky ihned znisten atopicky exem na obliceji syna a po dvou dnech zahojeno. Samozrejme syn musi syn pouzivat masticky 3 tydny, ale je to neskutecne dekujeme.
Roman Novotný
Jsem nadšen. Paní doktorka je neuvěřitelně rychlá a efektivní. Objednání nebylo potřeba, 5 lidí v čekárně předemnou bylo paní doktorkou vyřešeno za 30 minut. Doporučuji všem, kdo potřebují řešit akutní problém.
-jape-
Naprosto dokonalá služba pro 21. století. V čekárně čtečka karet pojišťovny, která automaticky dělá pořadí, paní doktorka rychlá, příjemná a empatická, naprosto ojedinělý zážitek! :-)
Eliška
Byla jsem již několikrát na prohlídce u Dr. Grohové a mohu jen doporučit. Je velmi pečlivá a dává si na pacientech záležet. Po každé prohlídce odcházím spokojená a léčba je vždy účinná. Ráda se k paní doktorce vracím, jelikož vím, že si dokáže poradit s každým problémem.
Matyáš U
Navštívil jsem ordinaci dr. Grohové,kvůli problémům s akné, dr. Grohová byla velmi milá a vše mi vysvětlila.Akné do měsíce bylo pryč, takže mohu pouze doporučit.
Anna M.
Byla jsem v ordinaci u dr. Grohové, která má některé dny ambulanci. Dr. Grohová je absolutně nejlepší kožní lékařka, kterou jsem dosud potkala. Výborný diagnostik, má skvělé znalosti i zkušenosti. Je nesmírně pečlivá a profesionální, navíc vstřícná, milá a ochotná. Všechno trpělivě vysvětlí, poradí, a hlavně vyléčí. Stran jejích profesních stránek je absolutní špička!
BP
Paní doktorka mi pomohla s mikrobiálním ekzémem. Problémem je pro pracující neexistence rezervace určitého termínu. Bohužel jsem pokaždé čekal víc než 2 hodiny v čekárně.
Tess
K paní doktorce chodím už par let a vždy jsem byla maximálně spokojena. Okamžitě pozná nemoc, efektivně vyléčí, skvělý přístup, milá, profesionální. I přes nemožnost objednání se na konkrétní čas, strávíte v čekárně jen chvilku. Mohu jen doporučit. Nepoznala jsem lepší.
41 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den paní doktorko, léčíte také plíseň na nohou Onychomykózu ?
Předem děkuji za Odpověď !
Jaroslav
Dobrý den, ano, tuto diagnózu léčime. Vždy od pondělí do čtvrtka bez objednání.
Děkuji.
Dr. Řezáčová

Dobrý den dcera Hana r. 2000 má na zádech červený pigment-skrvnu lékař nám řekl před několika lety že je to v pořádku ale tedj jí to svědí a bolí. Děkuji. Zelená. Popř. Bychom se mohli objednat jestli to půjde. Děkuji za odpověď.
Dobrý den.
Můžete dorazit na vyšetření zítra, ve středu,od 10 do 15,30 nebo ve čtvrtek od 8 do 12 hod. V pátek mám objednané výkony a mezi nimi bohužel běžná vyšetření nestihnu.
Děkuji
Dr. Řezáčová