MUDr. Jaromíra Mládková

Oční lékař Více

Oční ordinace

Zlatnická 4, Praha 11000

Paní doktorce Mládkové děkuji za péči, kterou mně věnuje po řadu let, kdy k ní chodím na vyšetření. Věnuje se mi s mimořádnou pozorností a vždy dokáže maximálně vyhovět. Nejen po odborné, ale i po lidské stránce vyslovuji absolutní uznání.
    Dr. Jaroslav Líska, Praha
    30.11. 21022

• Oční ordinace Jiný  •

Paní doktorka je milá, jemná, precizní. Po dvou zákrocích, při kterých mi pomohla s vleklými ječnými zrny, mohu jen doporučit.

• B

K paní doktorce chodím asi 15 let, po celou dobu je velice milá, vždy se pacientovi věnuje s maximální pozorností, vše vysvětlí, nepospíchá, mluví zřetelně. S její péčí jsem velice spokojena.
    Po odborné stránce mohu vyslovit velké uznání

• Oční ordinace Jiný  •

• Já i dcera jsme jejími pacientkami deset let a jsme s jejím přístupem k nám velice spokojeny.Velice ochotná, příjemné chování, pacientovi vše vysvětlí, pomůže i poradí.

• K paní doktorce chodím přes 10 let, je moc milá, vstřícná, vždy vše vysvětlí... Nikdy se ani slovem nezmínila o tom, že na prohlídky chodím dost nahodile - vlastně jen když něco potřebuji, to je od ní velmi taktní (znám lékaře, kteří Vám za to doslova vynadají)

• Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé a vřele doporučuji. Čekání asi deset minut, příjemný a profesionální přístup. Navíc ordinace dostupná v centru!

K paní doktorce Mládkové chodím už tři roky a je opravdu moc milá, přátelská a vždy mi pomohla od problému. Paní sestřička je taky moc fajn.
    Doporučila jsem ji i svému manželovi a kamarádce a jsou také moc spokojeni.

• I

Výborná lékařka, výborný přístup k pacientům, není co dodat - doporučuji!

• S péčí paní doktorky jsem maximálně spokojena, její přístup k pacientům je příkladný, je odpovědná a její způsob komunikace s pacientem je dokonalý.

• E

Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé.Je evidentně pečlivá a odborně zdatná a věřím, že se jí podaří můj problém brzo vyřešit.