Semanského 78/2, Praha
J.R.
Ráda bych se přidala k ostatním pozitivním hodnocení na této stránce. Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, k dětem se chovají hezky a po odborné stránce jsem byla taktéž vždy spokojena. Paní doktorka je pečlivá, vstřícná, dá se s ní rozumně domluvit a všem bych tuto ordinaci určitě doporučila.
• Ordinace • Jiný •
Dagmar P.
Jsem hrozně spokojená jak s paní doktorkou tak se sestřičkou. Ordinace je vedena na velmi vysoké úrovni. Rozhodně doporučuji!!!
Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, komunikativní, vždy všechno pečlivě vysvětlí a snaží se poradit, k dětem mají velmi hezký přístup. Bohužel ale musím konstatovat, že když nastane nějaká komplikace, dostáváme se do problémů a člověk sám spíše musí nahazovat otázky typu A nemůže to být...? A neměli bychom...? Nebylo by dobré udělat...? Domnívám se, že při vážnějším problému by bylo vhodné věnovat větší pozornost odbornému vyšetření či doporučení ke specialistovi.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka je velmi příjemná. Má ráda děti a umí to s nimi. S rodiči komunikuje, je trpělivá a hlavně se snaží problémy řešit. To samé mohu říci o sestřičce - velmi příjemná, pohotová, má ráda děti. Osobně se k nim vždy těším.
Příjemná paní doktorka, která má úžasný přístup k dětem. Po odborné stránce jsem též naprosto spokojená. Je pečlivá.
Pani doktorka je proste uzasna, velice osobni s uzasnym vztahem k detem
Moc příjemná paní doktorka s úžasným vztahem k dětem. Po odborné stránce jsme také spokojeni, je velmi pečlivá a vždy ochotně vysvětluje, co se s dítětem děje a proč.
Velmí vstřícna paní doktorka.
Velká spokojenost.Individuální přístup, profesionalita, lidskost, ochota poradit a řešit zdravotní problém kdykoliv.
Kvalitní péče