Sídliště 1100, Praha 15300
Vodička Oldřich Radotín.
Odbornice. Vybavená ordinace,personál na vysoké úrovni.Z mého pohledu velká spokojenost. Tak by to mělo být všade.
• Ordinace specialisty - oční • Jiný •
X
xidonie
Setkala jsem se z touto paní "doktorkou" a vůbec nechápu jak tato paní získala titul Mudr. arogance , nadřazenost , neslušný a hlučný projev ..Naprostá katasrofa , všechny varuji .
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ukažte mi jiného doktora, který kvůli Vám pojede v sobotu dopoledne na telefonické zavolání do ordinace! Paní doktorka Brychtová tam kvůli mně jela a nejednalo se o akutní trauma, ale "pouze" o začervenalé oko. Díky.
Jan Tumlíř• • •
Profesionálka, perfektní vybavení ordinace, takže na CT se nemusíte trmácet jinam. Jasné, srozumitelné jednání, sestry rovněž bezva.
Tak já nevím, asi chodíme s rodinou jinam, než předchozí přispěvatel/ka. Tuto lékařku hodnotím jako, vstřícnou, odborně na výši, se špičkově sehmaranými sestrami a možností vyšetřit pacienta na úrovni kliniky.
Výborná odbornice, krapet hubatá, ale umí. Výborně vybavená ordinace a moc příjemné sestřičky! Doporučuji, již se u ní léčím přes třicet let a ani jednou mě nezklamala!
Honza Hrdina• • •
Z vyprávění od své babičky jsem poslouchala o této paní doktorce. Přišlo mi to neuvěřitelné. Když přijdete o 3 minuty pozdě, protože jste důchodce a svý den trávíte tim, že chodíte od jednoho doktora k druhému a u každého si chvíli počkáte i když jste objednaní, paní doktorka stejně nadává a nadává a nadává. Nedej bože, že z toho špatného rozpoložení, které vám tato doktorka navodí si spletete levé a pravé oko. Sama jsem se tam jednoho dne vydala, svým chováním to tato MUDr. jen potvrdila..
Já samozřejmě tuto oční používat nebudu, mám zdravé nohy a můžu si jezdit po celé praze. Ale jak k tomu přijde má babička, která má za sebou pár operací a táhne jí na 80?• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Výborná ,ochotná nemohu si stěžovat
Paní doktorka je podle mě zkušená praktička. (Sestry jsou taky šikovné.) Je fajn, že v Radotíně je tato ordinace. Myslím, že to občas dost přehání s rázností a měla by být zdvořilejší, zvlášť když je evidentní, že člověk není ani lajdák ani provokatér. Já se vždycky kousnu do jazyka a myslím si svoje: každý máme své dny, každý jsme občas na něco nebo někoho (nebo na celý svět:-) naštvaný. A umím si představit, že jsem lékař a že by za mnou v takový den přišlo 10 nebo 20 lidí, a to jen s problémy.:-) Takže vyjadřuji vděk za péči a děkuju.
Svědomitá, široké znalosti nejen z očního, vyhovující objednávací systém (do týdne! Zkoušel jsem to jinde v Praze - měsíc minimum!), naprostá spokojenost