• Otorinolaryngologie

• Konzultace online

• Diagnostické testy

• Diagnostické vyšetření

• Základní vyšetření

Jeden z nejlepších doktorů co znám. Vstřícný, lidský. Vše vždy vysvětlí. Sestřička je taky velice ochotná. Nyní při závažném problému mi velice pomohli.

• ORL Karlín s.r.o. diagnostické vyšetření  •

• Ž

Nejlepší ORL, které jsem kdy navštívila. Pan doktor i sestřička velice vstřícní, ochotní a velmi profesionální přístup! Děkuju

• S

Doporučuji!
    Pánu doktorovi i sestričce srdečne dekuji a preji jim hodne zdraví!

Empatický, profesionálny prístup.

• ORL Karlín s.r.o. diagnostické vyšetření  •

• Z

Za mě nejlepší ORL ordinace v Praze, kterou jsem kdy navštívila. Všechno naprosto na jedničku. Milý a ochotný pan doktor, který hlavně mi dokázal pomoci. Dekuji :-)

• ORL Karlín s.r.o. Jiný  •

Byl jsem přijat nad rámec volných kapacit. Lékař je velice empatický a vše řádně vysvětlí a poradí. Sestrička je rovněž velmi empatická a snaží se maximálně pomoci. Z návštěvy lékaře mám velmi dobrý pocit.

• R

Pan doktor je profesionál každým coulem.Jako nového pacienta mě bez problémů objednali. Vyšetření velmi pečlivé a vše vysvětleno . Přesto že jsem měla hrůzu z endoskopie krku(představa jak se tam davím a dusím -no hysterie už předem ) , tak obava byla zbytečná. Vyšetření proběhlo přes nosní dutinu a necítíte vůbec nic- žádná bolest,žádné dávení a naprosto v klidu sedíte a sledujete na monitoru průběh vyšetření a můžete se bez problemů ptát co a jak?Každý dotaz mi pan doktor pečlivě vysvětlil i jak budeme postupovat dále . Sestřička také velmi milá a pohodová .Velké děkuji oběma.