Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Jan
Paní doktorka není na pacienty moc příjemná. Co jí neřeknete, to nezjistí. Čekání je brutálně dlouhé,protože se velmi ráda vykecává s rodiči. Paralen si můžete koupit sami, zbytečné navštěvovat...
helsou
Paní doktorka Bukvicová léčila moji dceru a byla jsem s ní velmi spokojená Helena Součková
Paní doktorka je nejlepší a nejchytřejší doktorka. Chodím k ní skoro 30 let. Pavel
Je super, jinam bych nikdy nechodila.Perfektne diagnostikuje a je s ni pohoda. Doporucila mi ji kamaradka a mela pravdu.Martina
Bohužel s touto paní doktorkou také nemám dobré zkušenosti. Chodím k ní již odmala a za tu dobu jsem se setkala s nejedním pochybením. Pamatuji si například, když jsem po návratu z tábora onemocněla a bylo mi tak zle, že jsem měla co dělat, abych k paní doktorce vůbec došla, při čekání (které je mimochodem u paní doktorky zcela běžné) jsem nemohla jinak a pozvracela jsem se rovnou v čekárně. Poté následovalo dosti nekompetentní vyšetření, při nemž konstatovala, že se jedná o úpal a kdyby nebylo mé připomínky zda se nemůže jednat o meningitýdu, kterou onemocněl i jiný účastník tábora, poslala by mě s nějakým práškem domů. Nakonec jsem skončila na čtrnáct dní v nemocnici. Při mé poslední návštěvě byla nejen nepříjemná, což je především v nepřítomnosti rodiče velmi obvyklé, ale zároveň jsem měla pocit, že se také zajímá daleko více o peníze než o mé zdraví. Poslední kapkou bylo, když si za jistá potvrzení chtěla účtovat více než je běžné v jiných ordinacích. S podobnými zkušenostmi jsem se setkala hned několikrát a musím konstatovat, že jsem s ní silně nespokojena. Nedoporučuju.
Paní doktorku mám velmi ráda, chodila jsem k ní sama, je mi 38 let a nyní k ní chodím i se svými dětmi je velmi chytrá, na děti rodiče je příjemná. Neplýtvá antibiotiky. Ajuš
K paní doktorce jsme přišli z Prahy 3, jsme rádi, že jsme našli tak příjemnou a chytrou lékařku. Václa v
Po dlouhé době jsem našla nelepší doktorku,je milá chytrá, perfektně disgnostikuje
Musím říci že k paní doktorce chodím celý život a problém sní opravdu tedy nemám .
Je velmi ochotná a vlídná doktorka .
Paní doktorka mi kdysi z hlavy vyndala obrovské klíště, ale ani mě neposlala na žádné testy, což je podle mě neuvěřitelné zanedbání. Naštěstí mi je zařídil můj děda - doktor, a tak mi boreliózu rozpoznali včas.
Doktorku Bukvicovou opravdu nedoporučuji, je pravda že jí více zajímají drby, jednou jsem čekala sama v čekárně kolem půl hodiny a přes dveře bylo slyšet, jak se tam se sestrou vykecávaj. Zkrátka pokud můžete, běžte jinam.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze