Praktická a interní lékařka

Zárubova 498, Praha 14200

Vždy ochotná a vstřícná. Vždy jsem byl ošetřen na vysoké úrovni. Doporučuji ji všem. Co se týká sestřičky také vynikající.

• Praktická a interní lékařka Jiný  •

• Paní doktorka je neschopná vyjít vstříc, na moje zranění, které bylo řešeno chirurgicky se mi se sestřičkou vysmáli, je toto normální chování? Nedoporučuji, vybral jsem si jiného obvodního doktora.

Velmi dobré odborné , vstřícné a laskavé zacházení.

Výborná jako vždy a tam chodí i celá naše rodinu...doporučuji je ochotná,milá....

• Chodím k pí. doktorce Beerové již 20 let.Nikdy se nestalo,že by něco zanedbala nebo si nevěděla rady.Mít takového lékaře je výhra.Chodí sem celá moje rodina.Vždy se nám dostane odborné péče a úsměv k tomu.Sestřička je také velmi milá,vstřícná a vždy poradí :-)

• Dobrý den, paní Beerová mně po úraze na kole, kdy viděla, že nemůžu chodit nejen vůbec nevyšetřila, ale nejevila ani žádný zájem, něco si psala do pc. Protože v Praze bydlím sama a nemám tedy odvoz, musela jsem od ní absolvovat nakonec cestu na polikliniku do Modřan busem - tato cesta mi vzhledem k snížené pohyblivosti trvala 1,5h namísto obvyklých cca 20 min. Dosti dlouho se mi nestalo, že bych šla od lékaře takřka s brekem, protože ten její nezájem byl opravdu dosti značný a nevěděla jsem, jestli třeba nemůžu mít štíplý krček nebo tak něco a ta bezmoc je opravdu nic moc. Dost hrozný. Za to za výpis z karty a požadovala 250czk, což po předchozí zkušenosti u ní je dosti směšné.

• Rychlá, přesná, korektní. Není co řešit. Po anabázích a hodinových čekáních u jiných doktorů /všeobecných i specialistů/ mohu vřele doporučit. Tedy pokud nabírá pacienty.... Petr Sýkora

• Nevím že nikdo vubec píše špatné ohodnocení je to kravina. naprostá spokojenost

• Opravdu můžu říct, že pané doktorka je skvělá, vždy mi pomohla, poradila a vyléčila, Mohu ji jen doporučit.

• U paní doktorky jsem registrován několik let, naštěstí k ní nemusím chodit moc často, je nepříjemná. Když jí popisujete své potíže, máte pocit, že vás nevnímá a kouká do počítače, jako by jste tam nebyli, nesnaží se o řádnou léčbu, jen napsat léky a sbohem. Působí dojmem, že jí absolutně nezajímají vaše potíže.

Nedoporučuji.