Poliklinika DAM s.r.o.

Stamicova 21/1968,, Praha 162 00

• G

vynikající kvalifikovaný a pečlivý lékař. Vždy pomůže a poradí

• T

Jsme u paní doktorky nově a zatím jsem nadšená. Je milá, pečlivá a i když je plná čekárně, tak podrobně vysvětlí všechno potřebné.

• E

Milá a pečlivá doktorka.Zastane všeobecnou praxi s ostatním pošle k specialistovi. Je možné s ní telefonicky konzultovat a případně telefonicky objednat, aby jste si vyhnuli dlouhému čekání.

• Poliklinika DAM s.r.o. Jiný  •

Paní doktorka je milá a sympatická. Rychlá diagnostika, výborná domluva. Prostředí ordinace příjemné.

• Poliklinika DAM s.r.o. Jiný  •

Paní je doktorka je velmi milá, ale tím to hasne. Pokud chcete s čímkoliv poradit (např. očkování, seborea), neporadí. Jako lékařce jí nejde věřit. Jako bonus má dost nepříjemnou sestřičku.

• Poliklinika DAM s.r.o.  •

Paní doktorka je opravdu moc příjemná dá se s ní mluvit. Ale tím to končí. Že nerozezná infekční vyřážku(molusky) od jiné bych ještě brala.Ale co už OPRAVDU nechápu jak může nechat dítě s kašlem 5 měsíců. S tím že je to prostě otravný kašel ze školky. No ve finále to nebyl kašel ze školky ale astma. Které paní doktorka nepoznala.... Jsem ráda že jsme od ní pryč!!!!

• Poliklinika DAM s.r.o. Opakovaný kašel  •