MUDr. Helena Hrdinová

Oční lékař · Více

Oční ordinace

Sokolská 37, Praha 12000

MUDr. mi předepsala brýle o třičtvrtě dioptrie silnější (2x jsem si nechala přeměřit jinde). Když jsem jí toto sdělila byla nepříjemná a neuznala svou chybu. Ano, zmýlit se může každý, naštěstí toto není chyba fatální, ale když nemá pravdu, je úžasné uznat, že se mýlí, což se nestalo. Možná je milá, ale s Vaším názorem vůbec nepočítá, sice si ho můžete říct, ale to je taky všechno. Takže za mne NE, neboť pořízení brýlí není levná záležitost a tato MUDr. nemá snahu svoje pochybení nijak řešit.

• Z

Velmi milá,pečlivá a starostlivá paní doktorka.Sestřička také velice milá

• D

Má velmi profesionální přístup, umí vyléčit a současně je velmi empatická. Kéž by takových lékařů bylo více. Ordinace má výborné vybavení.

• Jediná lékařka asi z deseti, která mi pomohla, jiní mě odbývali alergií, kterou nemám a dobře to věděli.

• Moc příjemná paní doktorka, empatická.

• Velmi doporučuji, příjemná, vstřícná paní doktorka. Byla jsem moc spokojená.

• Pečlivá, pozorná, citlivá

• Velmi příjemná, pečlivá lékařka. Důvěryhodná. Prostředí čekárny je sice nepěkné a ordinace též nepatří mezi ty pěkné, ale má zde veškeré moderní vybavení.

• Výborná a hlavně pečlivá lékařka

Opravdu výborná lékařka.