Sokolovská 304, Praha 19061
Jaroslav Verner
Objednal jsem se k paní doktorce na doporučení společnosti XXXX, jelikož moje předešlá doktorka onemocněla a již neprovádí praxi.
Čekal jsem asi měsíc na vyšetření, pak asi hodinu v čekárně, než jsem se dostal do ordinace.
Její přístroje nepracovaly, tak mne nemohla vyšetřit. Řekla mi ať si najdu jiného doktora.
Byla nepříjemná. Rozhodně nedoporučuji.• CLINICUM a.s. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
E
Elena
Včera som bola na cievnom vyšetrení u p.dr. Už pri vstupu do jej ordinacie bola velmi nepríjemná, počas vyšetrenia ma okrikovala, že nohy nedavam podla jej pokynov kričala, nikdy som sa s takym chovaním u dr. nestretla zatial som mala tie najlepšie skusenosti. Celý život som pracovala v zdravotníctve, nezaslužila som si také chovanie. Po odbornej stránke nemožem pochybovat snád je odborníčka na svojom mieste. Nikdy by som už nenavštívila jej ordináciu a nedoporučujem, p. dr si neuvedomuje, že prístup pacientov je doležity na uzdravenie.
HS
Jmenuji se Hana Svobodová, bydlím na Čerhém Mostě a s návštěvou u MUDr.Benešové jsem velice spokokojená. Paní doktorka je nesmírně příjemná a milá, jakož i její empatická sestřička. Doporučuji!
• CLINICUM a.s. • Jiný •
E
Eva Hošková
Paní doktorka velice nepříjemná. Kritika na předchozí doktory. Šla jsem s maminkou přes 90 let, hubovala, že máme mít jen jednoho lékaře, ale my chodíme jen tam, kam nás pošle obvodní lékařka. Po návštěvě maminka úplně na dně.
N
N.K
Jsem nikdy ne potkala horši lekazku. Byla neprijemna,a když rekla at se nadechnu a neudělala to spravně tak začala kričet a žekla že ji to nezajma a nevyšetri to dobře. Je to hrozne chovani do svech pacijentu.
Andula
Paní doktorka je špička ve svém oboru. Naprosto přesně určila diagnózu a vše podrobně vysvětlila. Na všechny mé otázky odpověděla tak abych tomu rozumněla. Milé, příjemné a profesionální vystupování které jde hodnotit pouze pěti hvězdičkami.
• CLINICUM a.s. • •
Lukáš Koubus
Jednoznačně pět hvězd! Paní doktorka je profík a člověk na správném místě. Po vyšetření vše důkladně vysvětleno. Více takových lékařů!!! Milá a empatická jak paní doktorka, tak i sestřička
• CLINICUM a.s. • návštěva lékaře •
Zuzana Balatá
S takovýmto přístupem jsem se doposud nikde nesetkala. Rozhodně MUDr. Benešovou nikomu nedoporučuji. Po porodu jsem se objednala k MUDr. Benešové kvůli cévní kontrole. Když jsem se objednávala na prohlídku, sestřička byla hrubá a nepříjemná. Návštěva u MUDr. Benešové probíhala ve stejném duchu. MUDr. Benešová byla velice nepříjemná. Vynadala mi, že jsem nedonesla zprávu z vyšetření, které z mého laického pohledu nemělo nic společného s tímto vyšetřením. Během vyšetření se o mně se sestrou bavily, jako bych tam nebyla. Je možné, že jako doktorka není špatná, to nedokážu posoudit, ale vystupování bylo jak MUDr., tak i sestřičky, absolutně neakceptovatelné, neprofesionální, nepříjemné.
Pokud někdo zvažuje, kam se objednat s cévními problémy, tak k MUDr. Benešové rozhodně nedoporučuji.• CLINICUM a.s. • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana Svatoňová
Paní doktorku jsem navštívila minulý týden. Ochotně, pečlivě a hlavně mi provedla "statim" sono cév, vše pečlivě a trpělivě vysvětlila. Sestřička je také moc sympatická, takže nerozumím některým negativním názorům. Nakonec mi vystavila podrobně napsanou zprávu a s úsměvem ve tváři jsme se rozloučily. Po celou dobu vyšetření panovala v ordinaci dobrá nálada. Děkuji Jana Svatoňová
Jitka Tomková
Přišla jsem k paní doktorce asi měsíc před porodem s tím, že se mi během těhotenství udělali varixy i bolestivé vystouplé křečové žíly. Měla jsem požadavek od gynekologa, aby cévné lékař zhodnotil, zda kvůli rozsáhlému žilnímu nálezu bude možný normální porod a aby cévní lékař udělal sono žil. Paní doktorka Benešová na mě jen koukla, nohou se ani nedotkla, a zkonstatovala, že se s tím nedá teď nic dělat a jak mám rodit, ať si rozhodne porodník. Detralex mi přes mou žádost nenapsala, ať si koupím neco volně prodejného a ať nosím punčochy (což dělám), ale nárok na nové mi vznikne až za 3 měsíce, takže ty mi také nenapíše. Takže naprosto zbytečná návštěva. Unylá doktorka, nepříjemná sestra, 30,- Kč poplatek v podstatě za nic a vím, že tuhle lékařku nikdy více!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní