Gy-nek, s. r. o.

Hrušovanské náměstí 2, Praha 18400

Paní doktorka je milá do té doby, než máte na něco svůj názor. Na pouhý dotaz, zda a proč je nutný/důležitý prvotrimestrální screening, když vím, že bych si miminko nechala i v případě rizika nějaké vady (protože přesně informaci, že je to v takovém případě v podstatě zbytečné, jsem měla od jiného gynekologa!), se mi dostalo velmi nevkusné, necitlivé, neprofesionální a vůči vyklepané prvorodičce až nechutné odpovědi v tom smyslu, že „je videt, že čtu blbiny a nic o tom nevím“, že jsem „sobecká a nezodpovědná“ a že „ať si teda nechám třeba dítě bez hlavy“ (!!)
    Takže pokud si chcete nechat svobodu o sobě a svém dítěti rozhodovat pod vstřícným a respektujícím dohledem samy a třeba odmítnout nějaké vyšetření (anebo i jen mít možnost jeho důležitost prodiskutovat), rozhodně běžte o dům dál.
    Jedna hvězdička navíc za milou sestřičku, která vám obsahově řekne to samé, co paní doktorka (což je v pořádku), ale narozdíl od ní alespoň umí volit formu a ví, co je to empatie a respekt.

• jiné místo Jiný  •

Dokud jsem k paní doktorce z Clinicus Praha docházela pouze jednou za rok na kontrolu čípku,bylo to ok. Ikdyž bezbolestné to u paní doktorky nebylo nikdy.V těhotenství už to ale ok nebylo. Jakmile projevite nesouhlas s čímkoliv na co máte právo a je jedno jak moc opatrně,mile to sdělíte,paní doktorka začne být dosti nepříjemná a hrubá a to jak verbálně,tak i při samotném vyšetření.Prvním důvodem bylo,že jsem nechtěla stěr z čípku v 5.mesici těhotenství,protože třeba při prvním těhotenství to můj předchozí gynekolog v tomto čase už nedoporučoval a názory na to se různí.Reakce paní doktorky mě tak zaskočila,že jsem nakonec na vyšetření kývla a 4 dny pak toho litovala.Druhý problém byl ten, že jsem po přestěhování za prahu nechtěla Ogtt v laboratoři,kterou mi nařídila, ale v laboratoři v blízkosti bydliště. Čekala bych pochopení,ale opět nula. Následoval dvouvteřinový UZ. Takže děkuju za dosavadní péči ale přecházím jinam.Tohle mi za dojíždění opravdu nestojí.Plus nemá ani sestra.

• D

Nepociťovala som, že by si skutočne vypočula moje obavy a otázky. Jej prístup bol rýchly a povrchný, čo ma stálo dôveru v jej schopnosti a schopnosti poskytnúť mi kvalitnú starostlivosť. Navyše, cítila som sa trochu odbite, keď som sa pokúsila diskutovať o možných alternatívnych riešeniach mojich zdravotných problémov.
    V prípade komunikácie by som uvítala viac empatie a úsilia z jej strany vysvetliť mi moje možnosti a postupy. Je dôležité cítiť sa v bezpečných rukách u gynekológa.
    Celkovo, nemôžem odporučiť služby Mudr.Pokornej na základe svojich skúseností. Dúfam, že sa nájde priestor na zlepšenie v komunikácii a poskytovaní starostlivosti pre jej pacientky.
    Na svete nie je jediný liek len ANTIKONCEPCIA a pani doktorka by mala rešpektovať rozhodnutie odmietnuť HAK.

• jiné místo Jiný  •

S paní doktorkou z ordinace Clinicus na Smíchově mám jen skvělé zkušenosti. Je milá, empatická a pozitivní. Vždy mi vše vysvětlila racionálně, s ničím nestrašila a líbí se mi její přístup. I sestřička je moc milá. Objednávání online také oceňuji.

• jiné místo Jiný  •

paní doktorka nikdy příliš nekomunikovala, nevysvětlovala. A můj poslední zážitek z prosince - při sonografickém vyšetření, kdy paní doktorka koukala na monitor a já ležela na lůžku bylo první, co řekla: "Ježišmarjá ženská, co to tam máte?" Já ztuhla, já neviděla co tam vidí..to je způsob vyjadřování hokynářky a ne studované lékařky :-(. Tak jsem odvětila, že se zřejmě jedná o myom, který tam mám již delší dobu...vyděsila mě šíleně. Už k ní nikdy nepůjdu :-(

• A

Z návštěvy gynekologie jsem byla nervózní, ale moje obavy byly velmi rychle rozptýleny. Paní doktorka i sestřička jsou naprosto skvělé, milé, profesionální. Moderní ordinace, v níž jsem se cítila velmi příjemně. Ocenit musím hlavně velmi dobrou komunikaci a empatický přístup ze strany doktorky i sestry: vždy mi bylo přesně vysvětleno, co a jak se bude dít, takže jsem při vyšetření ani nestačila být ve stresu, a už bylo za mnou. V čekárně jsem na pozvání do ordinace čekala asi 10 minut, což se dá vydržet relativně v pohodě. Za sebe mohu tedy jenom doporučit.

• A

Paní doktorka i sestřička jsou skvělé, milé, výborně vše vysvětlí a maximálně respektují přání pacientek. Nikdy jsem nečekala déle než 10 minut, většinou se ale do ordinace dostanu přesně na čas objednání. Ordinace je hezká a příjemná, cítím se tam dobře. Vřele doporučuju.

• S

Skvělá paní doktorka! Díky její péči (a také úžasné sestřičce), jsem měla moc hezké těhotenství bez stresu a jsem ráda, že jsem její ordinaci na Smíchově objevila.

• jiné místo prenatální vyšetření  •

• E

Pridavam se a souhlasim s tim, ze pokud se jedna o doktorku ordinujici na Smichove, tak jsou recenze totalne mimo. Zaregistrovala jsem se sem pote co jsem zjistila tehotenstvi. Predtim jsem nebyla 10 let u gynekolozky, protoze jsem mela trauma z me predchozi gynekolozky, ktera byla hruba a odbornosti mimo. Ale u pani doktorky Pokorne jsem uplne nejvic spokojena. Sestricka i doktorka jsou obe moc prijemne, vse vysvetli kdyz je treba a ochotne odpovidaji na dotazy. Vysetreni u pani doktorky Pokorne me nikdy nebolelo a to ani ster z cipku v tehotenstvi, kdy je to dole prokrvene a citlivejsi. Jsem vdecna za to ze jsem nasl tuto doktorku a doufam ze u ni budu moci zustat naporad. :)

• jiné místo péče o těhotné  •

• C

Paní doktorku jsem úspěšně vyhledala po její mateřské. A jsem z to velmi ráda paní doktorka má super přístup vysvětluje co dělá a proč. Navíc mi netvrdí, že určité věci nejdou naopak se mě snaží vždy podpořit.

• jiné místo Preventiní prohlídka  •