Nemocnice s poliklinikou Praha Italská

Italská 560/37, Praha 121 43

Paní doktorku již viditelně práce obtěžuje.
    Po celou dobu je paní doktorka arogantní, sarkastická a pacienty ponižuje.
    Nedovedla ani odeslat e-recept. Tvrdila, že jej již musím mít - na mou reakci, že mi nebyl doručen reagovala, že problém je na mém telefonu.
    Po velmi dlouhém přemlouvání se lékařka neochotně podívala do počítače a následně zjistila, že recept odeslala někomu jinému. Pochopitelně omluva žádná.
    Jednou se mi dokonce stalo, že objednaný termín paní doktorka tři dny předem zrušila s tím, že jede na dovolenou. Nový termín byla schopna zajistit až po třech týdnech.
    Na objednaný čas rozhodně nespoléhejte, běžně čekáte i 90 minut navíc.

• R

Po odchodu dr. XXXX navsteva u tehle nahradnice. Neprijemna, arogantni lekarka. Nikdy vice.

• V

K paní doktorce jsem byla přesunuta potom, co moje předešlá doktorka bohužel skončila. Její nepříjemný a povýšený přístup bych asi zvládla přejít, nicméně po poslední zkušenosti, kdy čekací doba je v řádu měsíců a konečně dostanu termín, tak si to sestra zapomene poznačit a řekne mi, že musím čekat, že nejsem objednaná. Místo omluvy mi hodila zpět kartičku pojištěnce a zabouchla. Velmi milé.

• V

Byla jsem objednaná na určitý čas, bohužel měla paní doktorka návštěvu kamarádky. Když jsem upozornila sestru na to, že spěchám do školy, paní doktorka velmi neochotně vyhodila svou kámošku a mě si pozvala do ordinace. Byla na mě celou dobu arogantní (asi proto, že jsem ji vyrušila), byla jsem u ní 2 minuty a můj problém z mého pohledu bagatelizovala. Ani se v podstatě nepodívala a neřešila to. Už nikdy víc. Nedoporučuju, ale pokud vám nevadí hodinu čekat, tak je to na vás.

• Nemocnice s poliklinikou Praha Italská Jiný  •

• Před několika dny jsem byla s dcerou u Mudr. Kaiserové. Sestřička i paní doktorka byly velmi milé. Paní doktorka se o problém zajímala, dceru podrobně vyšetřila, vše skvěle vysvětlila a určila účinnou léčbu. I přístup k dětskému pacientovi má úžasný. Moc děkujeme

• N

Rozhodně nedoporučuji tohoto specialistu. Arogantní, nesnaží se vůbec hledat příčinu onemocnění. Nutí Vám jen pořád dokola jednu a tu stejnou vodičku i když po X měsících vůbec nepomáhá. Jinou alternativu léčby nenabízí. Křičí po pacientovi, mluví sarkasticky a urážlivě. Ve svém věku nemám potřebu nechat se takhle ponižovat. K téhle doktorce NIKDY víc!!!!!!

• A

Chodím k paní doktorce snad celý svůj život, nejsem jednoduchý pacient, nepřijmu každou léčbu a i přes občasné úporné problémy s kůží, paní doktorka vždy hledala alternativy a kompromis, který jsem přijala, velmi mi pomohla i po psychické stránce a vše se mnou vydržela. Co se týká sestřičky, ne vždy byly příjemné, při poslední návštěvě ale měla milou mladou, velmi příjemnou a ochotnou ke všem pacientům.

Osobni kontakt z doktor kou byl vždy v pořádku. Vytknout můžu jenom dlouhou dobu čekání, objednat se dá v nejlepším případe za svý týdny.
    Subjektivně: chyběli mi aspoň nějaké testy k léčbě akné (rozběr krvi, infekce, hormony).

• R

Mám s paní doktorkou velmi dobré zkušenosti. Chodím k ní dlouhodobě, již jsem ji doporučila několika lidem a jsou také spokojeni. Její přístup je velmi profesionální a citlivý. Je ochotna se mnou o léčbě diskutovat, hledat nové možnosti.
    Nepříjemná je její sestra, doporučuji si nenechat se jí odradit a v nejhorším případě upozornit lékařku.

K paní doktorce jsem chodila téměř 7 let, ale už mě nebaví její arogance a tak přecházím jinam. Ona je ten typ doktorky, která když vyleze z ordinace, tak ani svoje, natož pak jiné pacienty nepozdraví. Bavila se se mnou velmi přezíravě a to nejsem žádná hypochondrická chudinka, chodila jsem k ní maximáně dvakrát ročně. Než zjistila, že už je mi přes třicet, tak mi dokonce tykala. Její léčba ekzemu se skládá z ordinování různých méně či více silných hormonálních mastiček, když jsem řekla, že si myslím, že problém je především v potravinách, tak mi řekla, ať nejím ty, co mi dělají problémy, místo aby mi nechala udělat testy na intoleranci. Takže s ní končím. Navíc to čekání, než se dostanete na řadu je dost nepříjemné.