Psychologické poradenství • od 800 kč
Individuální arteterapie 60 min • od 800 kč +2 Více
Individuální psychoterapie 60 min • od 800 kč
Nácvik relaxací a autogenního tréninku • od 800 kč
O mně
Individuální psychologické poradenství, psychoterapie, arteterapie. Nabízím psychologickou a psychoterapeutickou pomoc pro dospělé. Pomoc při řešení p...
VíceLéčené nemoci
Běžný termín
Individuální arteterapie 60 min
Individuální psychoterapie 60 min
Psychologické poradenství, psychoterapie, arteterapie
Nácvik relaxací a autogenního tréninku
Přesnost
Péče
Zařízení
M. D.
První návštěva byla krásná, ale pro mě moc krátká, ještě hodně toho mám na srdci, určitě využiji znovu. Děkuji t
MF
Navštěvovala jsem paní doktorku před více než 2 lety, kdy mi pomohla nasměřovat můj život jiným a lepším směrem.
Nyní procházím těžším obdobím a paní doktorka byla jasná volba. Empatická, vysvětlí příčiny, naslouchá a dokáže pomoci.
K.G.
Velice příjemné posezení! Určitě doporučuji. Paní velice milá a poradila co a jak. Hodina utekla jakoby nic.
Šenková
Paní Hanka je skvělá terapeutka, je přirozená, vždy mi pomůže, poradí, můžu jen doporučit dalším lidem
K.K.
Paní Formánková je velice příjemná a sympatická. Umí naslouchat, vnímat klienta a dokáže poradit. Vřele doporučuji.
Hana
Velmi příjemné prostředí, vstřícná a empatická terapeutka. První sezení, těším se na další. Děkuji.
Hana
Pani magistra byla od první chvíle plne koncentrovaná na novou klientku.
Dobrý pocit a milé prostředi.
M.V.
Paní doktorka byla velice milá, empatická, pomohla mi s mým problémem. Navštívila jsem již dřív jiné psychology, ale z návštěvy paní doktorky Formánkové jsem měla nejlepší pocit. Pokud bych měla ještě nějaký problém, určitě bych se na ni obrátila.
Marek P.
Paní magistra je velmi příjemná a jde vidět, že se snaží klienta poznat a porozumět mu. Bylo to zatím mé první sezení, ale už nyní se těším na další.
R.S.
Děkuji za psychologickou pomoc a vstřícné jednání paní magistry i v této nelehké době, která k psychické pohodě nepřispívá..
Odpovědi
10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, paní psycholožko,
ráda bych se zeptala, zda nezdíte i k "pacientům" domů?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, bohužel, tento typ služby neposkytuji.

Dobrý den, je mi 16 let a trpím asi derealizaci. Ráda bych pravidelně navštěvovala nějakého psychologa, který je hrazený pojišťovnou. Mohl by mi v tomto někdo pomoci? Mám velké úzkosti a velmi mi to komplikuje život, který dřív býval tak veselý.
Hezký den, můžete zkusit psychologické ambulance v Bílém domě, nebo v dětské nemocnici na Černopolní . Bohužel, v odpovědi nemohu uvádět odkazy na weby, pokud chcete, napište mi na email a já vám nějaké odkazy pošlu.
s pozdravem Hanka Formánková

O mně