Mgr. Gabriela Matinová

Zubař · Více

Ordinace

Česká 1, Brno-střed, Brno 60200

Po všech peripetiích se zubaři věřím, že dokud budu mít zuby (a to díky ní mít budu dlouho), budu v její péči! :)

• Ordinace Jiný  •

• E

Tato paní doktorka je naprosto úžasná. Ošetřuje mě i děti a musím konstatovat, že kdyby bylo možno dát více hvězdiček, má je mít!
    Jeji vysoká odbornost a empatie je zrovna v tomto oboru nepostradatelná.

• Ordinace Jiný  •

• E

Souhlasím, doktorka je dobrá, zároveň milá a citlivá. Snad taková i zůstane a nenechá se nikým zvyklat. Sestra taky dobrý, ale občas mi moc milá nepřijde. No nevím, je to jen můj dojem.

S pani doktorkou mam len tu najlepsiu skusenost - vzdy mila, ochotna, prijemna, vysvetli mi, co ide robit a preco. velmi ocenujem aj to, ze ma vzdy zoberie presne podla objednania, tj. nikdy som u nej v ordinacii necakala. so zubarov vseobecne mam strach, ale ona ma vie vzdy ukludnit, nemenila by som.

• K úpaní doktorce chdím s dcerou už nějaký ten pátek a jsem velmií spokojené. byla doporučena i známým a též spokojení k variantě placení - co dnes nestojí peníez, ale rozhodně jsme měla možnost výběru u implantátu. Vřele doporučujem. M.J.

• nechapu, jak nekdo mohl napsat takove hlouposti (5.10.2011) do hodnoceni a navic ohodnotit znamkou velmi slaby, stydte se!! naopak, pani doktorka je velmi trpeliva a mila, ma vzdy profesionalni pristup, nabizi varianty zakroku (pokud vubec jsou) a je videt, ze pracuje s radosti. v ordinaci panuje skvela atmosfera. myslim si, ze nekdy to nema sestricka i pani doktorka s nami pacienty jednoduche, a za zvladnuti vseho jim patri podekovani. urcite bych pani doktorku za zadnou jinou zubni lekarku nikdy nevymenil, je to skvela lekarka a je jedna z nejlepsich!!!!!!!

• U paní doktorky se mi vždy dostalo kvalitního a profesionálního ošetření. Pokaždé se mnou probrala jednotlivé možnosti terapie, a to i po finanční stránce. V ordinaci panuje velmi příjemná atmosféra, paní doktorka i sestřička jsou velmi vstřícné ke svým pacientům. Za žádnou cenu bych paní doktorku za jiného zubního lékaře nevyměnila, neboť lepšího bych jen těžko našla.

Veronika

• dekuji a obdivuji trpelivost pani doktorky s malymi pacienty,jako je muj 6i lety syn, naprosto profesionalni pristup k osetreni.dekujeme

• co to píšete za blbosti.pani doktorka je velmi příjemná a dáva na výběr možnosti ošetřeni.ja mám velmi dobré skušenosti.když už tahle doktorka je zlá tak už vážne nevím co očekáváte.