Koliště 47, Brno 60200
Eva
Paní doktorka mě dělala před 14 lety zubní můstek,můstek pořád mám, problémy žádné ,na životnost můstků myslím nadstandard.Takže za mě děkuji za odvedenou práci.
---
Práci paní doktorky nemohu doporučit. Plomby nebyly dobře zpracovány - praskaly, byly špatně vymodelovány a tvořily se pod nimi kazy - vše bylo nutné předělat. Dále lékařka nedoporučila nezbytnou návštěvu zubní hygieny.
Mile.na
Paní doktorka, dává do úst jiný materiál než říká. Zažila jsem i to, že nadávala těhotné paní za to, že se jí dáví na křesle. Hlavně že měla na chodbě o tom celý plakát, jak by měl zubař v této situaci postupovat. Nemění si rukavice po pacientech!!!
Karel S.
Doktorka upřednostňuje některé pacienty nad jinými. Nepřípustné...
Libor B.
Paní doktorka je profesionální a velice kladně hodnotím její přístup k pacientovi. Mohu doporučit.
Aneta
Paní doktorka, stejně jako sestřička, jsou velice milé a profesionální - odvádí skvělou práci. Velice chválím krátké čekací doby, stejně jako výborné umístění ordinace (prakticky v centru města).
Z
Zuzana Králíčková
Milá, ochotná, sympatická, nejsou tam dlouhé čekací doby, s ošetřením jsem spokojená. Ordinace krásná, jsem spokojená, že je vždy upravená a používá ochranné pomůcky. Nevýhoda ordinace je nedostatek parkovacích míst v její blízkosti. Mé hodnocení je velmi dobré.
Veselá Danuše
Paní doktorka se stará o zuby celé naší rodině už po mnoho let.
Děkujeme.• • •